Onze eerste Taxa-newsflash is een feit :-). Ontdek hieronder al het laatste nieuws over onze nieuwe website, je lidmaatschap voor het komende seizoen en de hockeystages!


Nieuwe website
 
Zoals vermeld tijdens de Algemene Vergadering was een van onze prioriteiten een nieuwe website. Tijdens de Corona-tijd hebben we dan ook niet stilgezeten en onze nieuwe website on point gekregen en is de nieuwe website gelanceerd, neem alvast maar eens een kijkje op www.hockeytaxandria.be. Het grote verschil is dat onze website nu een informatiesite in plaats van een communicatietool. Nieuws zal niet zo prominent aanwezig zijn, de website zal meer niet-leden en geïnteresseerden kunnen aanspreken, wat zeer belangrijk is voor de toekomst van de club. 
 
Moest de website niet volledig correct openen, dan dien je even de cache leeg te maken (control F5) zodat alles kan herladen.
 
Heb je feedback? Wil je meewerken aan de communicatie? Laat het ons dan zeker weten!
 
In/uitschrijvingen
 
Graag herinneren wij jullie eraan dat we eind juni de inschrijvingen van de teams voor volgend seizoen bij de KBHB moeten indienen. Inschrijvingen kunnen natuurlijk altijd gedaan worden maar het helpt enorm als we tijdig weten welke speler we kunnen indelen in de ‘nieuwe’ teams, zeker met het nieuwe systeem van competitie-indeling. Ons algemeen reglement stelt dat uitschrijvingen kunnen tussen 1 en 30 juni. Uitschrijvingen dienen enkel & alleen gecommuniceerd te worden via secretariaat@hockeytaxandria.be. Vergeet dus ook zeker het secretariaat je uitschrijving niet door te geven!
 
Lidgelden en facturatie 2020-2021
 
Veronderstellende dat we komend seizoen normaal kunnen aanvatten, zullen we het nieuwe seizoen vanaf 1 augustus opstarten. Gezien de Corona-toestand hebben we beslist om de lidgelden niet te indexeren. Daarnaast zal de betalingstermijn verlegd worden. De facturen zullen begin juli uitgestuurd worden en hebben als uiterste betalingsdatum 1 september 2020.
 
Versoepelde regelgeving Corona
 
Afgelopen week kwam er een update van de veiligheidsraad betreffende de regelgeving omtrent sport. Kinderen tot 12 jaar moeten geen afstand meer houden, dit is ook van toepassing op de hockeytrainingen. Hierdoor kunnen de trainingen tot en met de U12 weer doorgaan op de normale manier. Bij jeugd ouder vanaf de U14 blijft de afstandsbeperking van toepassing. 
 
Wegens organisatorische redenen hebben we beslist om het clubhuis voorlopig nog niet te openen. Het blijft tot nader order niet toegestaan om de club te bezoeken als toeschouwer.
 
Hockeystages
 
De sportkampen kunnen doorgaan! We werken aan een plan voor de stages, en bekijken of we eventueel een extra stage kunnen organiseren. Wees er zeker snel bij de inschrijvingen voor de stages openen.
 
1-3 juli: Tom Boon Hockeycamp: 6 tot 13 jaar. Deze stage wordt niet georganiseerd door Taxa, alle info via https://www.tomboonhockey.be/nl/activiteit/top-hockey-stage/nederlands/juli-0/vlaanderen/taxandria-hockey-club
 
Taxa Zomerstage: Gezien de bubbel-beperking zal de Zomerstage dit jaar uitzonderlijk gesplitst doorgaan. Dit betekent dat we dit jaar 2 zomerstages zullen hebben, meer info volgt zeer snel: 
  • 17-21 augustus: Taxa zomerstage vanaf U14 (vanaf jaar 2008)
  • 24-28 augustus: Taxa zomerstage tot en met U12 (tot en met 2009)