Onze hoofdpartners

Onze sponsors
Coming up

Zoals gecommuniceerd in de vorige nieuwsbrief, herstarten wij binnenkort de fysieke trainingen voor onze jeugdploegen. Het volledige trainingsschema kan teruggevonden worden via deze link. Zie hieronder een update per leeftijdsgroep

Beste leden,

Op vrijdagavond 12 februari 2021 (20u) vindt onze statutaire algemene ledenvergadering plaats via online conferencing. De officiële uitnodiging & agenda kunnen jullie hieronder terugvinden. 

Inschrijvingen zijn verplicht via deze link.

Wij hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten (virtueel dan).

Sportieve groeten,

Het bestuur

De trainingen van alle ploegen onder 12j (tot en met U12 dus) zullen heropstarten op woensdag 6 januari. Het aangepaste trainingsschema (zie hier) blijft van toepassing. In geval van vorst en/of sneeuw zullen de trainingen niet doorgaan. Dit communiceren we altijd via de website.

Aangezien Karin niet beschikbaar is in de maand januari, zullen de fysieke trainingen pas terug opstarten vanaf woensdag 3 februari. 

Vanaf dat sport >12j terug toegelaten wordt door de overheid, zullen we alle trainingen terug opstarten. Vanaf de moment dat dit het geval is, zullen we terug overschakelen naar het originele trainingsschema. 

Veel succes!

Dag allemaal,

2020 komt op zijn einde. Hoe speciaal dit jaar was, hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen. We hebben jullie dit jaar veel minder gezien dan normaal! Niet meer elk weekend op het veld, niet meer tot de late uurtjes in de bar. We missen jullie!

Lees meer...

Graag zetten we de komende dagen een aantal sponsors in de kijker. Onze eerste sponsor is de Gastrobar Gaston: het nieuwe restaurant van Piet-Hein Van Spaendonck, de broer van Robert-Jan. Lees meer...

Beste leden,

Helaas heeft de laatste veiligheidsraad nog geen versoepelingen toegelaten betreffende teamsporten. Echter hebben we van de KBHB een update ontvangen betreffende wat er toegelaten is en wat niet: 

U7 t.e.m. U12: 

  • Trainingen zijn reeds heropgestart op woensdag & vrijdag
  • Hervatting competitie op 30 januari (heenronde, 2 speeldagen op 30/01 & 6/02), terugronde start na krokusvakantie. Jullie coaches en managers houden jullie op de hoogte van de wedstrijden. Het schema is up to date in de hockeyapp. 

Vanaf U14, Heren & Dames

  • Voorlopig nog geen zicht op versoepelingen. Teamsport blijft verboden. 
  • De KBHB heeft ons een protocol bezorgd over de mogelijkheid om individueel (in groepjes van 4) te trainen zonder contact. We hebben beslist om de fysieke trainingen terug op te starten volgens een strict protocol. De uren & het protocol volgen later deze week.
    • Voor de jongens (U14/U16/U19) zullen de trainingen plaatsvinden op dinsdagavond (vanaf 26/01) door Herman. 
    • Voor de meisjes (U14/U16/U19) zullen de trainingen plaatsvinden op woensdagavond (vanaf 27/01) door Karin (eenmalig door Herman op 27/01).

Individuele trainingen (zonder begeleiding): 

We hervatten terug de reservaties om individueel te trainen (max. 4 personen) op onze infrastructuur. De reservaties openen wekelijks op onze website. 

Dit alles is uiteraard onder voorbehoud van eventuele verstrengingen en/of versoepelingen. We hopen jullie snel terug te zien op het veld! We missen jullie. 

Groeten,

Dmitri, Greet, Pieter & Guy

 

Individuele trainingen met max 4 personen zijn nog toegelaten. Net zoals tijdens de vorige lockdown kunnen jullie individueel komen trainen (alle leden, ook onder de U14), mits reservatie op bepaalde momenten. Als de sessies hieronder 'uitgedeeld' zijn, zullen er extra tijdsloten toegevoegd worden. 

Op vrijdag 20 vinden de laatste reguliere veldtrainingen plaats. Hieronder kan je een overzicht vinden per categorie...

 

Beste leden,

Zoals gisterenavond gecommuniceerd zijn er nieuwe maatregelingen die ingaan vanaf vrijdag 30/10 om 18u. Hierdoor zal de werking van de club er anders uitzien. Echter zal de club ze al implementeren vanaf donderdag 29/10!

Stay safe!

 

Hieronder kunnen jullie de verstrengingen vinden ter bestreiding van het Corona-virus die ingaan vanaf 23 oktober 2020.

© 2020, website powered by Twizzit.com