Onze hoofdpartners

Onze sponsors
Coming up

September komt dichterbij en we kunnen eindelijk weer hockeyen! Lees hieronder alle info met betrekking tot het nieuwe seizoen.

Veel succes & plezier!

Wil je graag kennis maken met hockey? Wil je starten met hockey in het komende seizoen? We hebben nog verschillende plaatsjes vrij in onze teams! Hieronder kan je de belangrijkste info terugvinden: 

 • De belangrijkste info over hockey @Taxa kan je terugvinden in dit pdf-bestand.
 • Je kan gratis komen proeftrainen in september. Interesse? Schrijf je snel in via deze link. Er vinden elke woensdagnamiddag proeftrainingen plaats.

Moest je nog vragen hebben, dan kan je ons altijd contacteren via secretariaat@hockeytaxandria.be. Sportieve groeten! Het Taxa-team

Jaaaaaaaa, we mogen weer!!!! We mogen het volgende hockeyseizoen starten met de jaarlijkse TAXA-zomerstage. Omdat we niet weten wat de maatregelen van de overheid zullen zijn, hebben we dit jaar voor de zekerheid ook weer besloten om tijdens deze zomer, de stage in twee weken door te laten gaan

* WEEK 1: maandag 16 t/m vrijdag 20 augustus: U14 t/m U19 Boys en Girls

* WEEK 2: maandag 23 t/m vrijdag 27 augustus: 5 jaar t/m U12 Boys en Girls

Iedereen is welkom!

Hopelijk tot snel!

We gaan er proberen een zonnige zomer van te maken! Save the dates, er staan verschillende leuke evenementen op het programma. Uiteraard kan er tijdens alle dagen ook vrij gehockeyd worden op de club! Meer info per evenement volgt snel... 

ZONDAG 6/06 - Zomerbar & wedstrijden EK Hockey op groot scherm: 

 • 12u45: Duitsland-Belgie (dames)
 • 15u: Duitsland-Nederland (heren)
 • 19u45: Belgie-Engeland (heren)

Zaterdag 12/06

 • 9u30: Initiatiedag
 • 12u30: Finale EK hockey
 • Doorlopend terras & borrelhappen
 • 21u: EK Voetbal Belgie-Rusland

TAXA zomerweekend 25/06 & 27/06

 • Vrijdagavond 25/06: BBQ door foodiesinheels
 • Zondag 27/06: Zomerbar vanaf 15h & EK voetbal op groot scherm

5/07-9/07: Tom Boon Hockeycamp (meer info via deze link)

16/08-20/08: Zomerstage vanaf U14 (inschrijvingen gaan later open)

23/08-27/08: Zomerstage 5j t.e.m. U12 (inschrijvingen gaan later open)

Graag nodigen wij jullie uit voor de eerste initiatiedag om in het seizoen 2021-2022 te starten met hockeyen.  We organiseren een proeftraining om jongeren (en volwassenen) kennis te laten maken met de populaire hockeysport op HC Taxandria (locatie : De Hoogt 10, Oud-Turnhout)

Deze training staat open voor iedereen zonder ervaring die vrijblijvend wil komen kennismaken met hockey.  Jongeren kunnen starten vanaf 5 jaar.

De initiatie vindt plaats op zaterdag 12 juni 2021 :

 • Geboren tussen 2016 t.e.m. 2009: 09u30u – 10u30.
 • Geboren tussen 2008 t.e.m. 2003: 11.00u - 12.00u.

We vragen om vooraf in te schrijven. Zo kunnen we voldoende initiators voorzien en delen we de groepen corona-veilig op voorhand in.  Het inschrijfformulier vind je onderaan deze pagina.  Tijdens de inititatiedag staan we ook ter jullie beschikking voor het antwoorden van alle vragen. Lukt het nu niet om aanwezig te zijn? Geen probleem, in augustus zullen we nog verschillende initiatiedagen organiseren.

> Info & inschrijvingen

 

Gelieve onderstaande communicatie betreffende het einde van het seizoen, corona-compensatie voor senior-leden en de uitschrijvingen hieronder terug te vinden via lees meer

De trainingen voor de komende weken zijn voorzien als volgt :

 • Start2hockey - U11: trainingen na 29 mei enkel na toezegging van trainer
 • U14 - U19: trainingen t.e.m. zaterdag 29 mei (Jongens geen fysieke trainingen na 19/05)
 • Volwassenen: trainingen in overleg met trainer

 

Voor de senior-leden van het seizoen 2020-2021 wordt er voor het komend seizoen uitzonderlijk een corona-compensatie voorzien. Via lees meer kunnen jullie alle info terugvinden. Let op, deze compensatie dient aangevraagd te worden voor 15 juni via het volgende formulier (link).

Dag allemaal,

Tijdens de verschillende feestdagen zullen er geen trainingen zijn: 

 • Woensdag 12/05: alle traingen gaan door
 • Hemelvaart: donderdag 13/05, vrijdag 14/05 en zaterdag 15/05: geen trainingen
 • Pinkstermaandag: maandag 24/05: geen trainingen

Daarnaast zijn de regels voor hockey ondertussen versoepeld. Zo mag er terug getraind worden in groepen van 25 personen & mogen volwassenen terug trainen met contact (joepie!). De managers van Heren/Dames/Trim houden jullie op de hoogte voor het hervatten van de trainingen. 

De terrassen mogen terug open! De kantine zal voorlopig echter nog niet open gaan, dit omdat we bezig zijn met een kalender met verschillende activiteiten om jullie leuke dingen aan te bieden rondom de horeca. Meer info & de kalender volgt snel. 

Tot snel!

Ontdek je samen met je dochter of zoon het hockey en zet je je eerste stapjes op het veld als scheidsrechter of ben je een doorwinterde Club Umpire die normaal gezien wekelijks op het veld staat? Met de Whistling Wednesdays biedt de Umpire Academy van de VHL opleidingen aan voor alle scheidsrechters, van alle niveaus.

Vanaf de eerste week na de paasvakantie wordt er elke woensdagavond om 20u een workshop georganiseerd. Alle info op de website van de bond & schrijf je gratis in voor de workshops die jou interesseren. Eigenlijk een must-follow voor elke hockeyspeler. 

De planning kan je hieronder terugvinden. Inschrijvingen via deze link. 

Beste leden,

Na jarenlang intensief gebruik, is het clubhuis aan een opfrisbeurt toe. Daarnaast willen we tegelijk de sfeer en inrichting aanpakken zodat we na de Covid-19 beperkingen met nog meer plezier kunnen genieten van hockey in een gezellig clubhuis.

Wat willen we aanpakken : de akoestiek, de inrichting van de bar, hier en daar wat schilderwerken, en ook de verlichting.
Wat hebben we ondertussen al gedaan: de keuken is volledig vernieuwd en daarnaast hebben we een nieuwe muziekinstallatie geïnstalleerd.

De eerste realisaties hebben we reeds aangepakt dankzij enkele sponsors & het spaarpotje van het galabal. Om de toekomstige projecten te bekostigen hebben enkele enthousiaste ouders een verkoop van borrelplanken opgezet, waarmee je zélf ook al lekker kunt van genieten en vooruitkijken naar de - hopelijk snel - gezellige momenten op Taxa.

Voor het team dat de meeste planken per speler verkoopt, zal een mooie team-verrassing voorzien worden. De prijs is €59 per borrelplank waarbij de opbrengsten integraal naar de verschillende projecten zullen gaan.

Bestellen kan tot en met zondag 25 april 2021. Bestellingen afhalen gebeurt coronaproof op HC Taxandria op vrijdagavond 7 mei om 19u en zaterdag 8 mei  om 11u. Daarnaast is leveren aan huis ook mogelijk.

Wij kijken alvast uit naar jullie enthousiaste deelname en tot snel! 

Link tot bestelformulier

© 2020, website powered by Twizzit.com