Onze hoofdpartners

Onze sponsors
Coming up

Op maandag 27/02 herstarten de veldtrainingen voor de 2e helft van het seizoen volgens het trainingsschema (link). Opgepast, er zijn een aantal wijzigingen voor de teams op maandag en donderdag. 

Taxa is daarnaast altijd op zoek naar trainers. Interesse om training te geven of te helpen met alle randzaken? Aarzel zeker niet om een mailtje te sturen naar sportief@hockeytaxandria.be

Veel succes!

We herinneren jullie er ook aan dat het veld niet bespeeld mag worden als het bevroren is. Dit omdat de vezels & onderlaag beschadigd worden. Moest het veld bevroren zijn, dan communiceren we de aflasting van de trainingen via onze website. 

 

Dit jaar vindt de paasstage plaatst van dinsdag 11 april t/m vrijdag 14 april 2023. Alle info kan je terugvinden op de stagepagina via deze link.

Bij vragen kan je het stageteam contacteren via stage@hockeytaxandria.be.

Op 3 februari vond onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Het verslag kan teruggevonden via deze link.

De winterstop loopt op zijn einde, maar eerst zijn er nog de laatste zaalhockeyweekenden en daarna volgt direct de krokusvakantie. De georganiseerde veldtrainingen zullen terug opstarten vanaf maandag 27 februari.

Beste leden, 

De dagen worden korter, het eerste deel van het hockeyseizoen nadert zijn einde. 

Graag delen wij jullie mee dat de georganiseerde veldtrainingen eindigen op 25/11. Na vrijdag 25/11 zullen er dus geen jeugdtrainingen meer zijn op het veld. Ploegen kunnen op eigen initiatief verder trainen, maar dit zal individueel gecommuniceerd worden door jullie coach/manager. 

Opgepast! Het is verboden om het veld te betreden bij vorst en/of sneeuw omdat dit de top- en onderlaag van het veld kan beschadigen. Bedankt om hiermee rekening te houden.

In tussentijd zullen de zaalhockey trainingen en wedstrijden opstarten. Hiervoor zal de communicatie gebeuren door jullie coach/manager in de zaal. 

Geniet van jullie laatste trainingen!

De Taxa Fridays menu voor deze maand is als het volgt:

7/10: Huisgemaakte Lasagna door Stadspark
14/10: Flammkuchen door Wijnig.nl
21/10: Macaroni met ham en kaassaus door Wijnig.nl

In november zijn er nog 2 vrijdagavondtrainingen waarop we dankzij onze koks weer heerlijke maaltijden geserveerd krijgen. Hieronder de menu:

  • 11/11: Pinsa’s door Wijnig.nl
  • 18/11: Stoofvlees met frietjes door Het Stadspark

Tot dan!

Tijdens de herfstvakantie (vanaf vrijdag 29/10 (incl) tem vrijdag 4/11) zullen er geen jeugdtrainingen plaatsvinden.

Aangezien er zaterdag 12/11 wedstrijden zijn, zullen op vrijdag 11/11 de trainingen gewoon doorgaan.

Ploegen kunnen op eigen initiatief blijven doortrainen, met begeleiding van hun coach/manager. Gelieve dit dan af te spreken met de TC.

Fijne vakantie!

De attesten van het ziekenfonds voor lidgeld seizoen 2022-2023 zijn opgeladen via downloads. Je kan ze downloaden via deze link. 

Zoals jullie weten serveren wij op vrijdag eten voor onze liefhebbers. Jong tot oud kan komen eten voor/na zijn/haar training, ook de ouders mogen gezellig mee aanschuiven aan de tafel!
 
Klik snel op de titel om de menu te zien! 
 
Tot vrijdag!
 

© 2020, website powered by Twizzit.com