Onze hoofdpartners

Onze sponsors
Coming up

Beste leden,

Op vrijdagavond 28 januari 2022 (20u) vindt onze statutaire algemene ledenvergadering plaats. De officiële uitnodiging & agenda kunnen jullie hieronder terugvinden. 

Inschrijvingen zijn verplicht via deze link.

Wij hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten!

Sportieve groeten,

Het bestuur

Beste Leden,
 
Eerst en vooral onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, vol sterke voornemens, een goede gezondheid en vooral héél véél hockey !
 
Ook Taxandria heeft zijn goede voornemen voor 2022, en dat is het clubleven te optimaliseren, zodat jullie met nog meer "goesting" komen hockeyen / supporteren.  Hiervoor zijn we ism met Sport Vlaanderen in een project gestapt  : Clubgrade.  Daarbij is JULLIE mening van héél grote waarde, en vragen we jullie om met zoveel mogelijk onderstaande enquête in te vullen. 
 
 
Met de feedback die hieruit komt kunnen we dan stappen zetten naar een betere werking, begeleiding en waardering.  We moeten het samen doen.
 
Alvast onze dank voor jullie hulp !

Dag allemaal,

De winterstop nadert en voor sommige ploegen zal de zaalhockey opstarten. Dit betekent dat we na deze week een punt zetten achter de georganiseerde veldtrainingen. Na 12 november zijn er geen veldtrainingen mee. De trainingsuren van de zaalhockey volgen later deze week. 

Ploegen kunnen uiteraard op eigen initiatief blijven verder trainen. Coach en manager stemmen dit best af met de TC. 

We wensen jullie allemaal een fijne vakantie en tot snel!

Op donderdag 11/11 en zaterdag 13/11 organiseert TAXA in samenwerking met Didier een afsluiter van de eerste seizoenshelft, en dit tijdens alle thuiswedstrijden. 

Wat staat er op de planning: 

1/ Wijnproeverij & verkoop

Onze sponsor wijnig.be zal aanwezig zijn op de club met een wijndegustatie. Het is de ideale moment om je wijnen voor de feestdagen uit te kiezen & je kan ze direct brestellen op wijnig.be. Met de kortingscode Taxandria10 gaat er 10% van uw aankoop naar de club!

2/ Pinsa's eetfestijn

Tijdens de wijndegustatie zullen er verschillende soorten belegde Pinsa's gemaakt worden op de club. De pinsa's zijn verkrijgbaar vanaf 12u tot de laatste wedstrijd, en dit op donderdag & zaterdag. De kleine versie kost 5€, grote 10€. 

Zien we jullie op de club? :-)

Op vrijdag 29/10 gaan de trainingen nog gewoon door! Er is vrijdag wel geen Taxa-Friday. Didier komt weer terug met lekkers na de herfstvakantie!

Tijdens de herfstvakantievakantie (1/11 t.e.m. 5/11) zullen er geen jeugdtrainingen plaatsvinden, tenzij de trainer/coach op eigen initiatief zou verder trainen.

Geniet van jullie vakantie :-) en tot snel!

In de maand oktober is er terug de mogelijkheid om op vrijdagavond te eten op de club, voor, tijdens of na de training! Didier zal de volgende menu verzorgen tussen 18u en 20u. Reserveren is niet nodig, €10 volwassen en €5 voor kinderen: 

 • 1/10: Spaghetti Bolognaise
 • 8/10: Hamburgers met frietjes
 • 15/10: Thaise curry kip met rijst
 • 22/10: Wortel andijvie stamppot met worst

Tot vrijdag! 

Omdat we opnieuw veel vraag hebben gekregen naar bitjes op maat, zal dit jaar op nieuw een tandarts langskomen om bitjes op maat aanbieden voor kinderen (ongeveer tot 16j). Op woensdag 29 september (13u30-16u) en op vrijdag 8 oktober (17u30-19u) zal er een tandarts aanwezig zijn om een mondafdruk te nemen. Vooraf registreren(

Via onderstaand formulier kan je u aanmelden om langs te komen. Daarvoor is het echter van belang dat we ongeveer weten om hoeveel spelers en bitjes het gaat. Aangezien de organisatie hiervan redelijk wat werk met zich meebrengt kunnen we dit pas definitief bevestigen bij voldoende interesse! De kostprijs is €45, cash te betalen bij het aanmeten van het bitje.

Meer info via sportief@hockeytaxandria.be 

>> Inschrijven via deze link

September komt dichterbij en we kunnen eindelijk weer hockeyen! Lees hieronder alle info met betrekking tot het nieuwe seizoen.

Veel succes & plezier!

Jaaaaaaaa, we mogen weer!!!! We mogen het volgende hockeyseizoen starten met de jaarlijkse TAXA-zomerstage. Omdat we niet weten wat de maatregelen van de overheid zullen zijn, hebben we dit jaar voor de zekerheid ook weer besloten om tijdens deze zomer, de stage in twee weken door te laten gaan

* WEEK 1: maandag 16 t/m vrijdag 20 augustus: U14 t/m U19 Boys en Girls

* WEEK 2: maandag 23 t/m vrijdag 27 augustus: 5 jaar t/m U12 Boys en Girls

Iedereen is welkom!

Hopelijk tot snel!

We gaan er proberen een zonnige zomer van te maken! Save the dates, er staan verschillende leuke evenementen op het programma. Uiteraard kan er tijdens alle dagen ook vrij gehockeyd worden op de club! Meer info per evenement volgt snel... 

ZONDAG 6/06 - Zomerbar & wedstrijden EK Hockey op groot scherm: 

 • 12u45: Duitsland-Belgie (dames)
 • 15u: Duitsland-Nederland (heren)
 • 19u45: Belgie-Engeland (heren)

Zaterdag 12/06

 • 9u30: Initiatiedag
 • 12u30: Finale EK hockey
 • Doorlopend terras & borrelhappen
 • 21u: EK Voetbal Belgie-Rusland

TAXA zomerweekend 25/06 & 27/06

 • Vrijdagavond 25/06: BBQ door foodiesinheels
 • Zondag 27/06: Zomerbar vanaf 15h & EK voetbal op groot scherm

5/07-9/07: Tom Boon Hockeycamp (meer info via deze link)

16/08-20/08: Zomerstage vanaf U14 (inschrijvingen gaan later open)

23/08-27/08: Zomerstage 5j t.e.m. U12 (inschrijvingen gaan later open)

© 2020, website powered by Twizzit.com