Onze hoofdpartners

Onze sponsors
Coming up

HC Taxandria zoekt trainers om hockeytraining te geven aan haar speelsters en spelers van U8 tot en met de U19.

Ben jij een hockeytrainer, die bij voorkeur zelf hockey heeft gespeeld, heb je ervaring als trainer en heb je minimaal een Aspirant Hockey Initiator diploma of ben je student LO en in staat om een kwaliteitsvolle training op te stellen en te geven dan zijn wij op zoek naar jou.

Interesse? Stuur dan een e-mail sturen naar de Technische commissie van HC Taxandria  sportief@hockeytaxandria.be.

 

Hockey kan al vanaf 4 jaar, maar je kan op elke leeftijd starten. Je kan altijd eens vrijblijvend komen meetrainen.

Wil je graag eens komen proberen? Dit kan altijd op één van de volgende momenten:

  • 3 keer gratis proeftrainen tijdens de reguliere trainingen (september-november & februari-mei)
  • Tijdens onze zomer en/of paasstage
  • Tijdens specifieke proeftrainingen georganiseerd tijdens de zomer

Wij voorzien altijd stick, materialen & verzekering. Het enige wat je nodig hebt is sportieve kledij & een bitje. Een bitje is verplicht en is wegens hygiënische redenen niet uitleenbaar. Je kan vrijblijvend een bitje aankopen achter de bar voor 10 euro.

Meer info? Stuur dan zeker een mailtje naar peter.vervoort@hockeytaxandria.be. Inschrijven voor de proeftrainingen kan via deze link.

De attesten van het ziekenfonds voor lidgeld seizoen 2023-2024 zijn opgeladen via downloads. Je kan ze downloaden via deze link. 

Beste leden, oud-leden en vrienden van Hockeyclub Taxandria,

Met grote vreugde willen we jullie uitnodigen voor een onvergetelijke avond ter gelegenheid van ons 40-jarig lustrumfeest! Het lijkt als gisteren dat onze club voor het eerst het licht zag, en we zijn trots op de reis die we hebben afgelegd, gevuld met memorabele momenten, sterke vriendschappen en ongeëvenaarde passie voor het hockey. Om dit bijzondere moment te vieren, hebben we een avond vol entertainment en culinaire hoogtepunten voor jullie in petto!

Koop je kaartjes snel, want de beschikbaarheid is beperkt. Samen maken we van dit lustrumfeest een herinnering om nooit te vergeten! Dit kan via deze link

Tijdens de "zomerstop" organiseren we initiatiemomenten voor geïnteresseerde nieuw leden. 

De volgende initiatie vindt plaats op zaterdag 26 augustus van 10u00-11u30. Meer info & inschrijvingen kan je terugvinden op de initatiepagina (link). 


We merken de laatste jaren dat er meer jongere kinderen geïnteresseerd zijn om te komen hockeyen. Het is ook een sport waar je op heel jonge leeftijd op speelse manier mee kan beginnen.  Dit seizoen zijn we dan ook gestart we ook met aparte trainingen op maat van kinderen onder de 6 jaar.

Op die leeftijd spelen ze nog geen 'echte' wedstrijdjes en kunnen zo de sport op een eigen tempo leren kennen met andere leeftijdsgenootjes. Trainers Erik en Fay verwelkomen daarom de jongste spelers en speelsters vanaf september op woensdagnamiddag tussen 14u15 en 15u15."

Meer info? Stuur snel een mailtje naar peter.vervoort@hockeytaxandria.be.

Beste leden,

Als vzw dienen wij onze statuten aan te passen conform de vernieuwde wetgeving, en dit voor 1 januari 2024. Hiervoor organiseerden wij 21/08 een eerste BAV (verslag via deze link). Hiervoor werd vereiste aanwezigheidsquota nier bereikt. Daardoor dienen wij een tweede Buitengewone Algemene Vergadering te organiseren om deze statutenwijziging te laten goedkeuren. Deze zal doorgaan op maandag 11 september om 20u in het clubhuis. 

De uitnodiging kan je terugvinden via deze link. Ter voorbereiding zullen de nieuwe statuten doorgestuurd worden naar alle mensen die zich inschrijven voor deze BA. 

Vragen? Aarzel zeker niet om ons te contacteren via secretariaat@hockeytaxandria.be.

Dit jaar vindt de TAXA zomerstage 2023 plaats van maandag 21 augustus t/m vrijdag 25 augustus 2023.

Alle info kan men terugvinden op de pagina van de hockeystages via deze LINK ,waarop men zich ook voor de stage kan inschrijven. 

Bij vragen kan je het stageteam contacteren via stage@hockeytaxandria.be.

Onze technische commissie is vol enthousiasme gestart met de teamindelingen en plannen voor het seizoen 2023-2024. Deze zullen binnenkort gecommuniceerd worden. 

Mogen we jullie eraan herinneren dat uitschrijven verplicht is (je bent automatisch lid voor volgend seizoen) en dat dit dient te gebeuren via het formulier in Twizzit (link naar formulier) ten laatste 30/06/2023. Je uitschrijving is pas definitief na het ontvangen van de bevestigingsmail. 

Tot slot moeten wij meedelen dat we gezien de verschillende prijsstijgingen die we ontvingen onze lidgelden dienen te indexeren met +/- 5%. Je kan onze nieuwe lidgelden terugvinden op de pagina over het lidmaatschap. De sponsorcommissie heeft in tussentijd ook al verschillende interessante business lidmaatschappen uitgewerkt voor ondernemers. Aarzel niet om hen te contacteren via sponsoring@hockeytaxandria.be of je gegevens achter te laten in het daarvoor bestemde formulier. 

Fijne vakantie allen!

Zet je zomervakantie goed in met een uitdagend hockeykamp op Taxa!
 
Tijdens de eerste week van de zomervakantie (3 t/m 5 juli) organiseert De Ridder Hockey i.s.m. HC Taxandria toffe hockeystages!
 
Fundamentals (voor kids van 7-9, 10-11 en 12-14 jaar)
 
Mini Sticks (voor kids van 3,5 en de 5 jaar)
 
Alle info over deze stages kun je vinden via deze LINK
 
 

© 2020, website powered by Twizzit.com