Onze hoofdpartners

Onze sponsors
Coming up

 

ZOMERSTAGE

maandag 22 augustus t/m vrijdag 26 augustus 2022

 

vanaf 5 jaar t/m U12

hele week van 09.30u - 16.00u

Kosten €125,--

 

vanaf U14 t/m U19

hele week van 12.30u - 17.00u

Kosten €125,--

NU INSCHRIJVEN via deze link

 

We kijken er naar uit om jullie in de vakantie weer te mogen ontvangen. 

Het TAXA-stageteam

Vragen? Mail ons via stage@hockeytaxandria.be

>> Link naar het inschrijvingsformulier Zomerstage

Tijdens de eerste week van de zomervakantie (van 04/07/2022 t/m 08/07/2022) zal De Ridder Hockey een toffe stage organiseren op HC Taxandria!

Niemand minder dan Taxandria H1-speler en jeugdtrainer Erik van Wanrooy (voormalig jeugdinternational & Royal Antwerp H1-speler) is samen met zijn jeugdvriend Floris de Ridder (voormalig jeugdinternational & Kampong H1-speler: landskampioen 2017, 2018 & EHL-kampioen 2016) de drijvende kracht achter De Ridder Hockey. Al meer dan 5 jaar is De Ridder Hockey actief in het organiseren van hockeykampen, clinics en (privé)trainingen en zal vanaf dit seizoen ook op TAXA verschillende leuke, leerzame en uitdagende events verzorgen. Grijp nu je kans en verbeter jouw hockeyskills onder leiding van deze toptrainers en hun enthousiast team!

Mini Kids (4 t/m 6 jaar)
Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar is er het Mini Kids kamp. Leef je uit tijdens verschillende sporten & spellen en maak spelenderwijs kennis met hockey. Dit is de ideale stage om vriendjes te maken en je sportief uit te leven tijdens de zomervakantie!

Aanmelden kan voor 3 of 5 dagen. Voor meer info en inschrijven klik hier.

Fundamentals (7 t/m 14 jaar)
Voor kinderen uit de U8 t/m U14 is er het gave Fundamentals hockeykamp! Dit kamp staat in het teken van de meest belangrijke vaardigheden om een topspeler te worden. Hockeybasics, vette trucs en uitdagende spelvormen. Het toffe hockeyprogramma wordt afgewisseld met een leuk sociaal programma met o.a. waterpret, teambuilding en sportspellen waarbij hand- & oogcoördinatie en breed motorisch leren centraal staan! Klik op deze link voor een gave videoimpressie: https://www.youtube.com/watch?v=7yc7DMBjk7w

Aanmelden kan voor 3 of 5 dagen. Voor meer info en inschrijven klik hier.

Wat is inbegrepen?
- lunch, drinken en tussendoortjes
- De Ridder Hockey T-shirt en bidon
- diverse leuke hockeyprijzen te winnen!
- trainingen uitsluitend van enthousiaste toptrainers!

Vroegboekkorting
Profiteer nu van €10 vroegboekkorting, geldig t/m 31 maart 2022. Gebruik onderstaande couponcode tijdens het afrekenen:

Couponcode: TAXA-DERIDDER10

Onze club organiseert tijdens de verschillende schoolvakanties hockeystages voor de jeugd. Een leuke manier om kennis te maken met de hockeysport of om je hockeyvaardigheden te verbeteren.

Je moet geen lid zijn van de club om te mogen deelnemen aan deze stages. Iedereen die op het ogenblik van de stage 5 jaar is, is welkom.

Tijdens de paasvakantie zijn er 4 stagedagen, in de zomervakantie 5 dagen. Een stagedag start om 9u30 en eindigt om 16u.

Een stagedag bestaat uit 4 trainingsblokken, 2 in de voormiddag en 2 in de namiddag. Hier wordt er niet alleen getraind op het inoefenen en verbeteren van je hockeyvaardigheden, maar ook je conditie en coördinatie worden onder handen genomen.

© 2020, website powered by Twizzit.com