Onze hoofdpartners

Onze sponsors
Coming up

Hockey kan al vanaf 4 jaar, maar je kan op elke leeftijd starten. Je kan altijd eens vrijblijvend komen meetrainen.

Wil je graag eens komen proberen? Dit kan altijd op één van de volgende momenten:

  • 3 keer gratis proeftrainen tijdens de reguliere trainingen (september-november & februari-mei)
  • Tijdens onze zomer en/of paasstage
  • Tijdens specifieke proeftrainingen georganiseerd tijdens de zomer

Wij voorzien altijd stick, materialen & verzekering. Het enige wat je nodig hebt is sportieve kledij & een bitje. Een bitje is verplicht en is wegens hygiënische redenen niet uitleenbaar. Je kan vrijblijvend een bitje aankopen achter de bar voor 10 euro.

Meer info? Stuur dan zeker een mailtje naar peter.vervoort@hockeytaxandria.be. Inschrijven voor de proeftrainingen kan via deze link.

Benieuwd waarom wij hockey zo'n leuke sport vinden? Wil je zelf ook komen proberen of ook jij door de hockey-microbe gebeten wordt? 
Doorheen het jaar kan je gratis komen proeftrainen, samen met onze andere teams. Omdat het hockeyseizoen bijna afgelopen is, krijgen onze coaches en trainers even rust en zijn er geen gewone trainingen meer.
 
Daarom nodigen we je uit voor onze initiatiedagen. We organiseren dan een proeftraining om jongeren (en volwassenen) kennis te laten maken met de populaire hockeysport.
 

Deze training staat open voor iedereen zonder ervaring die vrijblijvend wil komen kennismaken met hockey.  Starten kan al vanaf 4 jaar!

De volgende initiatie vindt plaats op 26 augustus van 10u00-11u30. We zullen op basis van de inschrijvingen de groepen indelen volgens leeftijd. Vooraf inschrijven is verplicht en kan via deze link. Zo kunnen we voldoende initiators voorzien.

Hopelijk mogen we verwelkomen op onze initiatie. Mocht dit moment toch niet lukken, kan je altijd inschrijven voor één van onze zomerstages of je aanmelden om bij het begin van het seizoen te komen proeftrainen.

We merken de laatste jaren dat er meer jongere kinderen geïnteresseerd zijn om te komen hockeyen. Het is ook een sport waar je op heel jonge leeftijd op speelse manier mee kan beginnen.  Dit seizoen zijn we dan ook gestart we ook met aparte trainingen op maat van kinderen onder de 6 jaar.

Op die leeftijd spelen ze nog geen 'echte' wedstrijdjes en kunnen zo de sport op een eigen tempo leren kennen met andere leeftijdsgenootjes. Trainers Erik en Fay verwelkomen daarom de jongste spelers en speelsters vanaf september op woensdagnamiddag tussen 14u15 en 15u15."

Meer info? Stuur snel een mailtje naar peter.vervoort@hockeytaxandria.be.

Wil je graag kennis maken met hockey? Wil je starten met hockey in het komende seizoen? We hebben nog verschillende plaatsjes vrij in onze teams! Hieronder kan je de belangrijkste info terugvinden: 

  • De belangrijkste info over hockey @Taxa kan je terugvinden in dit pdf-bestand.
  • Je kan gratis komen proeftrainen. Interesse? Schrijf je snel in via deze link. Er vinden regelmatig proeftrainingen plaats op woensdagnamiddag.

Moest je nog vragen hebben, dan kan je ons altijd contacteren via secretariaat@hockeytaxandria.be. Sportieve groeten! Het Taxa-team

© 2020, website powered by Twizzit.com