Beste leden,

Op vrijdagavond 28 januari 2022 (20u) vindt onze statutaire algemene ledenvergadering plaats. De officiële uitnodiging & agenda kunnen jullie hieronder terugvinden. 

Inschrijvingen zijn verplicht via deze link.

Wij hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten!

Sportieve groeten,

Het bestuur

Beste Leden,
 
Eerst en vooral onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, vol sterke voornemens, een goede gezondheid en vooral héél véél hockey !
 
Ook Taxandria heeft zijn goede voornemen voor 2022, en dat is het clubleven te optimaliseren, zodat jullie met nog meer "goesting" komen hockeyen / supporteren.  Hiervoor zijn we ism met Sport Vlaanderen in een project gestapt  : Clubgrade.  Daarbij is JULLIE mening van héél grote waarde, en vragen we jullie om met zoveel mogelijk onderstaande enquête in te vullen. 
 
 
Met de feedback die hieruit komt kunnen we dan stappen zetten naar een betere werking, begeleiding en waardering.  We moeten het samen doen.
 
Alvast onze dank voor jullie hulp !

Dag allemaal,

De winterstop nadert en voor sommige ploegen zal de zaalhockey opstarten. Dit betekent dat we na deze week een punt zetten achter de georganiseerde veldtrainingen. Na 12 november zijn er geen veldtrainingen mee. De trainingsuren van de zaalhockey volgen later deze week. 

Ploegen kunnen uiteraard op eigen initiatief blijven verder trainen. Coach en manager stemmen dit best af met de TC. 

We wensen jullie allemaal een fijne vakantie en tot snel!

Binnenkort
Social

© 2020, website powered by Twizzit.com