HC Taxandria zoekt trainers om hockeytraining te geven aan haar speelsters en spelers van U8 tot en met de U19.

Ben jij een hockeytrainer, die bij voorkeur zelf hockey heeft gespeeld, heb je ervaring als trainer en heb je minimaal een Aspirant Hockey Initiator diploma of ben je student LO en in staat om een kwaliteitsvolle training op te stellen en te geven dan zijn wij op zoek naar jou.

Interesse? Stuur dan een e-mail sturen naar de Technische commissie van HC Taxandria  sportief@hockeytaxandria.be.

 

Hockey Club Taxandria - zoekt hockeytrainers

Als onderdeel van de technische en tactische opleiding van haar jongste spelers zoekt HC Taxandria trainers voor de speelsters en spelers tot en met de U19. Ter vervanging van vertrekkende trainers en verdere verbetering en uitbreiding van de groep met beschikbare trainers zijn we op zoek naar één of meerdere trainer(s) met een hockeyachtergrond om samen met de andere trainers aan dit programma invulling te geven:

  • Dagen en uren: in principe zoeken we trainers voor de donderdag avond, tussen 18:00 en 21:00 uur en vrijdag van 18:00 uur tot 20:30 uur (maar beide zijn te bespreken obv beschikbaarheid, ook op maandag avond en mogelijk woensdag nammiddag);
  • Groep: 10 à 15 hockey speelsters & spelers van 8 tot 19 jaar. Sommige speelsters en spelers hebben al enkele jaren hockey ervaring anderen zijn net gestart.

 

Van de trainer verwachten we:

  • Een trainer die een opleiding heeft als hockeytrainer, bij voorkeur zelf hockey heeft gespeeld en enige ervaring heeft als trainer.
  • In staat om deze kennis in te zetten en om te zetten voor hockey, een sportdiscipline waarbij lopen en bewegen slechts één onderdeel zijn van een bredere set met trainingsonderdelen.
  • Minimaal een Aspirant Hockey Initiator diploma of student LO om een kwaliteitsvolle training op te stellen en te geven.
  • Inzet om regelmatig training te geven en in staat om de groep gemotiveerd te houden.

 

De club biedt:

  • Leuke club die wil verder groeien binnen de niveau’s en naast hockey specifieke training ook een programma heeft om het het conditie en bewegingsvermogen van haar speelsters en spelers te verhogen met een afzonderlijke trainersstaf.
  • Aangename sfeer met een trainersstaf met verschillende leeftijden en ervaring als trainer (zowel hockey als conditie- en beweging).
  • Een passende bezoldiging als trainer en/of vrijwilliger op basis van de barema’s volgens KBHB informatie, afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Indien van toepassing, assistentie van een hulptrainer uit de club (niet op regelmatige basis).

 

Heb jij interesse?! Stuur dan snel een e-mail naar de Technische commissie van HC Taxandria (sportief@hockeytaxandria.be).

Wij nodigen je graag uit op de club voor een kennismaking.