Onze partners

 

 

 
Onze sponsors
Coming up

Benieuwd waarom wij hockey zo'n leuke sport vinden? Wil je zelf ook komen proberen of ook jij door de hockey-microbe gebeten wordt?

Doorheen het jaar kan je gratis komen proeftrainen, samen met onze andere teams. Na afloop van het hockeyseizoen (eind mei), krijgen onze coaches en trainers even rust en zijn er geen gewone trainingen meer.

Daarom nodigen we je uit voor onze initiatiedagen op zaterdag 22 juni 2024 en zaterdag 31 augustus 2024. We organiseren dan een proeftraining om jongeren (en volwassenen) kennis te laten maken met de populaire hockeysport. Wie weet ben je wel één van onze nieuwe Taxa-talenten. 

Inschrijven en meer info via deze link.

Hockey kan al vanaf 4 jaar, maar je kan op elke leeftijd starten. Je kan altijd eens vrijblijvend komen meetrainen.

Wil je graag eens komen proberen? Dit kan altijd op één van de volgende momenten:

  • 3 keer gratis proeftrainen tijdens de reguliere trainingen (september-november & februari-mei)
  • Tijdens onze zomer en/of paasstage
  • Tijdens specifieke proeftrainingen georganiseerd tijdens de zomer

Wij voorzien altijd stick, materialen & verzekering. Het enige wat je nodig hebt is sportieve kledij & een bitje. Een bitje is verplicht en is wegens hygiënische redenen niet uitleenbaar. Je kan vrijblijvend een bitje aankopen achter de bar voor 10 euro.

Meer info? Stuur dan zeker een mailtje naar peter.vervoort@hockeytaxandria.be. Inschrijven voor de proeftrainingen kan via deze link.

© 2020, website powered by Twizzit.com