Onze hoofdpartners

Onze sponsors
Coming up

We merken de laatste jaren dat er meer jongere kinderen geïnteresseerd zijn om te komen hockeyen. Het is ook een sport waar je op heel jonge leeftijd op speelse manier mee kan beginnen.  Dit seizoen zijn we dan ook gestart we ook met aparte trainingen op maat van kinderen onder de 6 jaar.

Op die leeftijd spelen ze nog geen 'echte' wedstrijdjes en kunnen zo de sport op een eigen tempo leren kennen met andere leeftijdsgenootjes. Trainer Erik verwelkomt daarom de jongste spelers en speelsters op zondagochtend tussen 9u30 en 10u30."

Meer info? Stuur snel een mailtje naar saskia.michielsen@hockeytaxandria.be.

Hockey kan al vanaf 4 jaar en je altijd al eens vrijblijvend komen meetrainen.

Wil je graag eens komen proberen? Dit kan altijd op één van de volgende momenten:

  • 3 keer gratis proeftrainen tijdens de reguliere trainingen (september-november & februari-mei)
  • Tijdens onze zomer en/of paasstage
  • Tijdens specifieke proeftrainingen georganiseerd tijdens de zomer

Wij voorzien altijd stick, materialen & verzekering. Het enige wat je nodig hebt is sportieve kledij & een bitje. Een bitje is verplicht en is wegens hygiënische redenen niet uitleenbaar. Je kan vrijblijvend een bitje aankopen achter de bar voor 10 euro.

Meer info? Stuur dan zeker een mailtje naar saskia.michielsen@hockeytaxandria.be. Inschrijven voor de proeftrainingen kan via deze link.

Wil je graag kennis maken met hockey? Wil je starten met hockey in het komende seizoen? We hebben nog verschillende plaatsjes vrij in onze teams! Hieronder kan je de belangrijkste info terugvinden: 

  • De belangrijkste info over hockey @Taxa kan je terugvinden in dit pdf-bestand.
  • Je kan gratis komen proeftrainen. Interesse? Schrijf je snel in via deze link. Er vinden regelmatig proeftrainingen plaats op woensdagnamiddag.

Moest je nog vragen hebben, dan kan je ons altijd contacteren via secretariaat@hockeytaxandria.be. Sportieve groeten! Het Taxa-team

© 2020, website powered by Twizzit.com