Onze hoofdpartners

Onze sponsors
Coming up

Onze club organiseert tijdens de verschillende schoolvakanties hockeystages voor de jeugd. Een leuke manier om kennis te maken met de hockeysport of om je hockeyvaardigheden te verbeteren.

Je moet geen lid zijn van de club om te mogen deelnemen aan deze stages. Iedereen die op het ogenblik van de stage 5 jaar is, is welkom.

Tijdens de paasvakantie zijn er 4 stagedagen, in de zomervakantie 5 dagen. Een stagedag start om 9u30 en eindigt om 16u.

Een stagedag bestaat uit 4 trainingsblokken, 2 in de voormiddag en 2 in de namiddag. Hier wordt er niet alleen getraind op het inoefenen en verbeteren van je hockeyvaardigheden, maar ook je conditie en coördinatie worden onder handen genomen.

Zet je zomervakantie goed in met een uitdagend hockeykamp op Taxa!  
 
Tijdens de eerste week van de zomervakantie (ma 1 t/m wo 3 juli) organiseert De Ridder Hockey i.s.m. HC Taxandria een toffe hockeystage!
 
Fundamentals (U8 t/m U14)
 
Voor kids van 7-9, 10-11 en 12-14 jaar is er het Fundamentals kamp.
 
De meest belangrijke basics, vette trucs & een cool sociaal programma waarbij samenwerking & de motorische ontwikkeling centraal staan. Dit alles onder leiding van enthousiaste toptrainers en met behulp van de nieuwste en uitdagendste trainingstools! Het gave hockeyprogramma wordt afgewisseld met een vet sociaal programma met o.a. waterpret, teambuilding en sportspellen waarbij hand-oog coördinatie & breed motorisch leren centraal staan! Natuurlijk hopen we dat jij er bij bent om er een geweldige tijd van te maken! 
 
 
Mini Sticks (Eendjes & U7)
Voor kids tussen 3,5 en de 6 jaar is er dit eerste echte Mini Sticks kamp. 
 
Het driedaags kampje start iedere dag om 09u30 tot 16u00. Het programma is gericht op beginnende hockeyers. Tijdens de verschillende sporten & spellen maken de kinderen spelenderwijs kennis met hockey. Naast het actieve sportprogramma is er een tof sociaal programma met onder meer bewegen op muziek, springkussen en teken-, en knutselactiviteiten!  
 
 
Let op: er geldt nu een vroegboekkorting van €10 (geldig t/m 31 april 2024).
 
Tot binnenkort! 
 
Het De Ridder Hockey-team,
 
Floris de Ridder
Erik van Wanrooy
De Ridder Hockey
Insta & Facebook: @deridderhockey
Youtube: De Ridder Hockey 
De Ridder Hockey  - Taxandria 2024.png
 
 

© 2020, website powered by Twizzit.com