Dag allemaal,

De winterstop nadert en voor sommige ploegen zal de zaalhockey opstarten. Dit betekent dat we na deze week een punt zetten achter de georganiseerde veldtrainingen. Na 12 november zijn er geen veldtrainingen mee. De trainingsuren van de zaalhockey volgen later deze week. 

Ploegen kunnen uiteraard op eigen initiatief blijven verder trainen. Coach en manager stemmen dit best af met de TC. 

We wensen jullie allemaal een fijne vakantie en tot snel!

Op donderdag 11/11 en zaterdag 13/11 organiseert TAXA in samenwerking met Didier een afsluiter van de eerste seizoenshelft, en dit tijdens alle thuiswedstrijden. 

Wat staat er op de planning: 

1/ Wijnproeverij & verkoop

Onze sponsor wijnig.be zal aanwezig zijn op de club met een wijndegustatie. Het is de ideale moment om je wijnen voor de feestdagen uit te kiezen & je kan ze direct brestellen op wijnig.be. Met de kortingscode Taxandria10 gaat er 10% van uw aankoop naar de club!

2/ Pinsa's eetfestijn

Tijdens de wijndegustatie zullen er verschillende soorten belegde Pinsa's gemaakt worden op de club. De pinsa's zijn verkrijgbaar vanaf 12u tot de laatste wedstrijd, en dit op donderdag & zaterdag. De kleine versie kost 5€, grote 10€. 

Zien we jullie op de club? :-)

Op vrijdag 29/10 gaan de trainingen nog gewoon door! Er is vrijdag wel geen Taxa-Friday. Didier komt weer terug met lekkers na de herfstvakantie!

Tijdens de herfstvakantievakantie (1/11 t.e.m. 5/11) zullen er geen jeugdtrainingen plaatsvinden, tenzij de trainer/coach op eigen initiatief zou verder trainen.

Geniet van jullie vakantie :-) en tot snel!

Binnenkort
Social

© 2020, website powered by Twizzit.com