Onze hoofdpartners

Onze sponsors
Coming up

Hockey kan al vanaf 4 jaar, maar je kan op elke leeftijd starten. Je kan altijd eens vrijblijvend komen meetrainen.

Wil je graag eens komen proberen? Dit kan altijd op één van de volgende momenten:

  • 3 keer gratis proeftrainen tijdens de reguliere trainingen (september-november & februari-mei)
  • Tijdens onze zomer en/of paasstage
  • Tijdens specifieke proeftrainingen georganiseerd tijdens de zomer

Wij voorzien altijd stick, materialen & verzekering. Het enige wat je nodig hebt is sportieve kledij & een bitje. Een bitje is verplicht en is wegens hygiënische redenen niet uitleenbaar. Je kan vrijblijvend een bitje aankopen achter de bar voor 10 euro.

Meer info? Stuur dan zeker een mailtje naar peter.vervoort@hockeytaxandria.be. Inschrijven voor de proeftrainingen kan via deze link.

Zet je zomervakantie goed in met een uitdagend hockeykamp op Taxa!
 
Tijdens de eerste week van de zomervakantie (1 t/m 3 juli) organiseert De Ridder Hockey i.s.m. HC Taxandria toffe hockeystages!
 
Fundamentals (voor kids van 7-9, 10-11 en 12-14 jaar)
 
Mini Sticks (voor kids van 3,5 en de 5 jaar)
 
Alle info over deze stages kun je vinden via deze LINK
 

TAXA zomerstage 2024 vindt van maandag 26 augustus t/m vrijdag 30 augustus 2024 plaats. 

Binnenkort kan je je hiervoor inschrijven via onze website.

Het was een fantastisch jubileum feest op 30 september, TAXA 40+2 !

Hierbij de foto's. Je kunt ze bekijken via deze link.

HC Taxandria zoekt trainers om hockeytraining te geven aan haar speelsters en spelers van U8 tot en met de U19.

Ben jij een hockeytrainer, die bij voorkeur zelf hockey heeft gespeeld, heb je ervaring als trainer en heb je minimaal een Aspirant Hockey Initiator diploma of ben je student LO en in staat om een kwaliteitsvolle training op te stellen en te geven dan zijn wij op zoek naar jou.

Interesse? Stuur dan een e-mail sturen naar de Technische commissie van HC Taxandria  sportief@hockeytaxandria.be.

 

Tijdens de herfstvakantie (startende vanaf vrijdagavond 27/10 t/m vrijdag 3/11) zullen er GEEN jeugdtrainingen plaatsvinden.

De jeugdploegen kunnen op eigen initiatief blijven doortrainen, enkel onder begeleiding van hun coach/manager/trainer. Gelieve de eventuele trainingsmomenten VOORAF af te spreken met de Technische Commissie (Dmitri of Joris).

Iedereen een hele fijne vakantie toegewenst ! 

De attesten van het ziekenfonds voor lidgeld seizoen 2023-2024 zijn opgeladen via downloads. Je kan ze downloaden via deze link. 

Tijdens de "zomerstop" organiseren we initiatiemomenten voor geïnteresseerde nieuw leden. 

De volgende initiatie vindt plaats op zaterdag 26 augustus van 10u00-11u30. Meer info & inschrijvingen kan je terugvinden op de initatiepagina (link). 


We merken de laatste jaren dat er meer jongere kinderen geïnteresseerd zijn om te komen hockeyen. Het is ook een sport waar je op heel jonge leeftijd op speelse manier mee kan beginnen.  Dit seizoen zijn we dan ook gestart we ook met aparte trainingen op maat van kinderen onder de 6 jaar.

Op die leeftijd spelen ze nog geen 'echte' wedstrijdjes en kunnen zo de sport op een eigen tempo leren kennen met andere leeftijdsgenootjes. Trainers Erik en Fay verwelkomen daarom de jongste spelers en speelsters vanaf september op woensdagnamiddag tussen 14u15 en 15u15."

Meer info? Stuur snel een mailtje naar peter.vervoort@hockeytaxandria.be.

Beste leden,

Als vzw dienen wij onze statuten aan te passen conform de vernieuwde wetgeving, en dit voor 1 januari 2024. Hiervoor organiseerden wij 21/08 een eerste BAV (verslag via deze link). Hiervoor werd vereiste aanwezigheidsquota nier bereikt. Daardoor dienen wij een tweede Buitengewone Algemene Vergadering te organiseren om deze statutenwijziging te laten goedkeuren. Deze zal doorgaan op maandag 11 september om 20u in het clubhuis. 

De uitnodiging kan je terugvinden via deze link. Ter voorbereiding zullen de nieuwe statuten doorgestuurd worden naar alle mensen die zich inschrijven voor deze BA. 

Vragen? Aarzel zeker niet om ons te contacteren via secretariaat@hockeytaxandria.be.

© 2020, website powered by Twizzit.com