Onze hoofdpartners

Onze sponsors
Coming up

Dag allemaal,

De winterstop nadert en voor sommige ploegen zal de zaalhockey opstarten. Dit betekent dat we na deze week een punt zetten achter de georganiseerde veldtrainingen. Na 12 november zijn er geen veldtrainingen mee. De trainingsuren van de zaalhockey volgen later deze week. 

Ploegen kunnen uiteraard op eigen initiatief blijven verder trainen. Coach en manager stemmen dit best af met de TC. 

We wensen jullie allemaal een fijne vakantie en tot snel!

Op donderdag 11/11 en zaterdag 13/11 organiseert TAXA in samenwerking met Didier een afsluiter van de eerste seizoenshelft, en dit tijdens alle thuiswedstrijden. 

Wat staat er op de planning: 

1/ Wijnproeverij & verkoop

Onze sponsor wijnig.be zal aanwezig zijn op de club met een wijndegustatie. Het is de ideale moment om je wijnen voor de feestdagen uit te kiezen & je kan ze direct brestellen op wijnig.be. Met de kortingscode Taxandria10 gaat er 10% van uw aankoop naar de club!

2/ Pinsa's eetfestijn

Tijdens de wijndegustatie zullen er verschillende soorten belegde Pinsa's gemaakt worden op de club. De pinsa's zijn verkrijgbaar vanaf 12u tot de laatste wedstrijd, en dit op donderdag & zaterdag. De kleine versie kost 5€, grote 10€. 

Zien we jullie op de club? :-)

Op vrijdag 29/10 gaan de trainingen nog gewoon door! Er is vrijdag wel geen Taxa-Friday. Didier komt weer terug met lekkers na de herfstvakantie!

Tijdens de herfstvakantievakantie (1/11 t.e.m. 5/11) zullen er geen jeugdtrainingen plaatsvinden, tenzij de trainer/coach op eigen initiatief zou verder trainen.

Geniet van jullie vakantie :-) en tot snel!

In de maand oktober is er terug de mogelijkheid om op vrijdagavond te eten op de club, voor, tijdens of na de training! Didier zal de volgende menu verzorgen tussen 18u en 20u. Reserveren is niet nodig, €10 volwassen en €5 voor kinderen: 

 • 1/10: Spaghetti Bolognaise
 • 8/10: Hamburgers met frietjes
 • 15/10: Thaise curry kip met rijst
 • 22/10: Wortel andijvie stamppot met worst

Tot vrijdag! 

Omdat we opnieuw veel vraag hebben gekregen naar bitjes op maat, zal dit jaar op nieuw een tandarts langskomen om bitjes op maat aanbieden voor kinderen (ongeveer tot 16j). Op woensdag 29 september (13u30-16u) en op vrijdag 8 oktober (17u30-19u) zal er een tandarts aanwezig zijn om een mondafdruk te nemen. Vooraf registreren(

Via onderstaand formulier kan je u aanmelden om langs te komen. Daarvoor is het echter van belang dat we ongeveer weten om hoeveel spelers en bitjes het gaat. Aangezien de organisatie hiervan redelijk wat werk met zich meebrengt kunnen we dit pas definitief bevestigen bij voldoende interesse! De kostprijs is €45, cash te betalen bij het aanmeten van het bitje.

Meer info via sportief@hockeytaxandria.be 

>> Inschrijven via deze link

September komt dichterbij en we kunnen eindelijk weer hockeyen! Lees hieronder alle info met betrekking tot het nieuwe seizoen.

Veel succes & plezier!

Wil je graag kennis maken met hockey? Wil je starten met hockey in het komende seizoen? We hebben nog verschillende plaatsjes vrij in onze teams! Hieronder kan je de belangrijkste info terugvinden: 

 • De belangrijkste info over hockey @Taxa kan je terugvinden in dit pdf-bestand.
 • Je kan gratis komen proeftrainen in september. Interesse? Schrijf je snel in via deze link. Er vinden elke woensdagnamiddag proeftrainingen plaats.

Moest je nog vragen hebben, dan kan je ons altijd contacteren via secretariaat@hockeytaxandria.be. Sportieve groeten! Het Taxa-team

Jaaaaaaaa, we mogen weer!!!! We mogen het volgende hockeyseizoen starten met de jaarlijkse TAXA-zomerstage. Omdat we niet weten wat de maatregelen van de overheid zullen zijn, hebben we dit jaar voor de zekerheid ook weer besloten om tijdens deze zomer, de stage in twee weken door te laten gaan

* WEEK 1: maandag 16 t/m vrijdag 20 augustus: U14 t/m U19 Boys en Girls

* WEEK 2: maandag 23 t/m vrijdag 27 augustus: 5 jaar t/m U12 Boys en Girls

Iedereen is welkom!

Hopelijk tot snel!

We gaan er proberen een zonnige zomer van te maken! Save the dates, er staan verschillende leuke evenementen op het programma. Uiteraard kan er tijdens alle dagen ook vrij gehockeyd worden op de club! Meer info per evenement volgt snel... 

ZONDAG 6/06 - Zomerbar & wedstrijden EK Hockey op groot scherm: 

 • 12u45: Duitsland-Belgie (dames)
 • 15u: Duitsland-Nederland (heren)
 • 19u45: Belgie-Engeland (heren)

Zaterdag 12/06

 • 9u30: Initiatiedag
 • 12u30: Finale EK hockey
 • Doorlopend terras & borrelhappen
 • 21u: EK Voetbal Belgie-Rusland

TAXA zomerweekend 25/06 & 27/06

 • Vrijdagavond 25/06: BBQ door foodiesinheels
 • Zondag 27/06: Zomerbar vanaf 15h & EK voetbal op groot scherm

5/07-9/07: Tom Boon Hockeycamp (meer info via deze link)

16/08-20/08: Zomerstage vanaf U14 (inschrijvingen gaan later open)

23/08-27/08: Zomerstage 5j t.e.m. U12 (inschrijvingen gaan later open)

Graag nodigen wij jullie uit voor de eerste initiatiedag om in het seizoen 2021-2022 te starten met hockeyen.  We organiseren een proeftraining om jongeren (en volwassenen) kennis te laten maken met de populaire hockeysport op HC Taxandria (locatie : De Hoogt 10, Oud-Turnhout)

Deze training staat open voor iedereen zonder ervaring die vrijblijvend wil komen kennismaken met hockey.  Jongeren kunnen starten vanaf 5 jaar.

De initiatie vindt plaats op zaterdag 12 juni 2021 :

 • Geboren tussen 2016 t.e.m. 2009: 09u30u – 10u30.
 • Geboren tussen 2008 t.e.m. 2003: 11.00u - 12.00u.

We vragen om vooraf in te schrijven. Zo kunnen we voldoende initiators voorzien en delen we de groepen corona-veilig op voorhand in.  Het inschrijfformulier vind je onderaan deze pagina.  Tijdens de inititatiedag staan we ook ter jullie beschikking voor het antwoorden van alle vragen. Lukt het nu niet om aanwezig te zijn? Geen probleem, in augustus zullen we nog verschillende initiatiedagen organiseren.

> Info & inschrijvingen

© 2020, website powered by Twizzit.com