Tijdens de eerste week van de zomervakantie (van 04/07/2022 t/m 08/07/2022) zal De Ridder Hockey een toffe stage organiseren op HC Taxandria!

Niemand minder dan Taxandria H1-speler en jeugdtrainer Erik van Wanrooy (voormalig jeugdinternational & Royal Antwerp H1-speler) is samen met zijn jeugdvriend Floris de Ridder (voormalig jeugdinternational & Kampong H1-speler: landskampioen 2017, 2018 & EHL-kampioen 2016) de drijvende kracht achter De Ridder Hockey. Al meer dan 5 jaar is De Ridder Hockey actief in het organiseren van hockeykampen, clinics en (privé)trainingen en zal vanaf dit seizoen ook op TAXA verschillende leuke, leerzame en uitdagende events verzorgen. Grijp nu je kans en verbeter jouw hockeyskills onder leiding van deze toptrainers en hun enthousiast team!

Mini Kids (4 t/m 6 jaar)
Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar is er het Mini Kids kamp. Leef je uit tijdens verschillende sporten & spellen en maak spelenderwijs kennis met hockey. Dit is de ideale stage om vriendjes te maken en je sportief uit te leven tijdens de zomervakantie!

Aanmelden kan voor 3 of 5 dagen. Voor meer info en inschrijven klik hier.

Fundamentals (7 t/m 14 jaar)
Voor kinderen uit de U8 t/m U14 is er het gave Fundamentals hockeykamp! Dit kamp staat in het teken van de meest belangrijke vaardigheden om een topspeler te worden. Hockeybasics, vette trucs en uitdagende spelvormen. Het toffe hockeyprogramma wordt afgewisseld met een leuk sociaal programma met o.a. waterpret, teambuilding en sportspellen waarbij hand- & oogcoördinatie en breed motorisch leren centraal staan! Klik op deze link voor een gave videoimpressie: https://www.youtube.com/watch?v=7yc7DMBjk7w

Aanmelden kan voor 3 of 5 dagen. Voor meer info en inschrijven klik hier.

Wat is inbegrepen?
- lunch, drinken en tussendoortjes
- De Ridder Hockey T-shirt en bidon
- diverse leuke hockeyprijzen te winnen!
- trainingen uitsluitend van enthousiaste toptrainers!

Vroegboekkorting
Profiteer nu van €10 vroegboekkorting, geldig t/m 31 maart 2022. Gebruik onderstaande couponcode tijdens het afrekenen:

Couponcode: TAXA-DERIDDER10