Tijdens de vergunningsaanvraag voor ons nieuwe veld, hebben we met de gemeente besproken dat we de straat De Hoogt veiliger willen maken voor de buurtbewoners en bezoekers van de club. Daarom zal de gemeente een nieuw fiets-en voetpad aanleggen. De werken starten maandag 13 augustus en zullen 5 weken duren. Gelieve rekening te houden mee te houden dat De Hoogt een éénrichtingsstraat wordt vanaf 13 augustus. Hierdoor zullen jullie enkel de club kunnen bereiken via de Steenweg op Oosthoven (langs de Aveve).

Echter kunnen jullie ook nog altijd parkeren in de Albert Sohiestraat (achter het kwartveldje) waar de club zich op wandelafstand bevindt. Als de parking De Hoogt volzet is, kunnen jullie nog altijd gebruik maken van deze parking. Parkeren op het gras is verboden en de politie heeft ons nogmaals gemeld dat ze hiervoor boetes zullen uitdelen!

Voor HC Taxandria is het echt belangrijk dat jullie deze regels mee opvolgen, om zo de relatie met de gemeente & de buurtbewoners optimaal te houden.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Belangrijk bericht voor alle spelers geboren in 2000, 2001 & 2002

We zijn er bijna, maar nog niet helemaal! Nog 15 spelers moeten hun theoretisch examen in orde brengen voor 1 september! Zie hier een lijst (update 31/08) van met de resultaten: 

  • Ben je geslaagd: Super, je moet niks meer doen. Bedankt!
  • Je bent niet geslaagd: Breng aub je examen zo snel mogelijk in orde, zie hieronder hoe.

Heb je je examen nog niet gehaald?

Je staat in de lijst als niet geslaagd/gezakt? 

Alle spelers van de U16 en U19 hebben een link ontvangen in hun persoonlijke mailbox betreffende de e-learning. Zoek deze mail terug en klik op de link om een account aan te maken. Kan je de mail niet terugvinden? Ga naar https://hockeyumpire.drillster.net > druk op inloggen rechts boven en vraag daar je wachtwoord aanmet je persoonlijke mailadres.

Is je mailadres niet geregistreerd?

Moest de bovenstaande stap niet werken, mail dan even je gegevens naar secretariaat@hockeytaxandria.be, en dan kijken we zo snel mogelijk wat het probleem zou kunnen zijn.

Op woensdag 29 augustus zal Sportcity van 14u-17u aanwezig zijn op de club voor een clubverkoop. Sportcity brengt hun hockeycollectie mee en daarnaast zijn er pasmaten om de clubuitrusting te passen.

Er zijn een aantal belangrijke wijzigingen in de sportieve reglementen:
 
1/ De uitploeg zal altijd van shirt moeten veranderen in geval van dezelfde kleuren. Vroeger was dit de thuisploeg, nu dus de uitploeg en geldt voor elk niveau. 
 
2/ Identificatiecontrole gebeurt via de app, maar id-kaarten gelden nog altijd als alternatief. Moest er iemand geen foto in de app hebben, kan er dus naar een id-kaart gevraagd worden (vanaf u14). Een kopie is ook goed.
 
3/ Kwalificaties: Gedurende de laatste twee speeldagen van de eerste of tweede ronde alsook gedurende de Play-Off, mag een ploeg maximaal twee spelers opstellen die niet minstens de helft van de wedstrijden van de ploeg gespeeld hebben in de ronde in kwestie. Uitzondering Deze bepaling geldt niet voor een Speler die in een hogere leeftijdscategorie dan de zijne speelt voor de wedstrijden in deze hogere leeftijdscategorie. 
 
4/ Kwalificaties voor spelers die meerdere wedstrijden spelen op 1 dag: een ploeg mag maximum 2 spelers opstellen die dezelfde dag al met een andere ploeg van dezelfde leeftijdscategorie heeft gespeeld 
 
5/ Rugnummers zijn nog altijd verplicht vanaf de U14.

Graag herinneren we jullie eraan dat de lidgeldfacturen betaald dienen te worden voor 1 september. Na 1 september zal er een adminstratieve kost van €25 worden aangerekend. 

Bedankt voor jullie begrip.

(geen factuur ontvangen? Mail ons snel naar secretariaat@hockeytaxandria.be)

Zonet hebben wij alle mailadressen overgezet van Twizzit naar Sportlink. Dit betekent dat jullie allemaal de applicatie kunnen installeren en kunnen inloggen met jullie mailadres. 

Welke mailadressen kunnen jullie gebruiken om een account aan te maken?

Al jullie adressen die in Twizzit staan zijn overgezet naar jullie Sportlink account. Echter zijn alle mailadressen handmatig overgezet. Er is dus nog altijd geen link tussen Twizzit en Sportlink voor persoonsgegevens. Moesten jullie je mailadres aanpassen, gelieve dit dan ook door te geven via mail (secretariaat@hockeytaxandria.be) en dan kunnen wij deze in Sportlink handmatig aanpassen.

Wat is de Belgian Hockey (Sportlink) applicatie?

Sportlink vervangt dima@sport en is beschikbaar voor alle leden bij de KBHB. Alle info kan je vinden op de website van de hockeybond. We raden jullie dan ook allemaal aan om deze applicatie te installeren.

Wat moet je doen na installatie? 

Check zeker jullie gegevens en upload een zichtbare foto van jezelf. Dit is verplicht gezien de foto's vanaf nu vermeld zullen worden op het wedstrijdblad ter identiteitscontrole. Als je zelf geen foto upload, dan zal je coach/manager een foto moeten nemen voordat je op het wedstrijdblad vermeld kan worden. Check ook zeker jullie persoonsgegeven of deze allemaal correct zijn. 

Wat kan ik verder met de app? 

Je kan de wedstrijden van je team raadplegen (staan normaal gezien automatisch in je account). Als je niet gesynchroniseerd bent, kan je nog altijd als van inloggen. Door te zoeken naar TAXA en dan het team aan te klikken, kan je ook gemakkelijk het programma vinden.

Wedstrijdblad?

De applicatie zal ook dienen als wedstrijdblad. Na de coachvergadering aanstaande vrijdag 24 augustus zullen wij deze informatie ook online verspreiden. 

Nog vragen?

Check zeker eens de website van sportlink. Hier kan je al zeer veel terugvinden. Nog vragen of heb je het gevoel dat je niet de juiste rechten hebt? Contacteer ons dan even via secretariaat@hockeytaxandria.be

Alles is handmatig overgezet, dus vergeef ons alvast mogelijke fouten. Denk je dat iets niet klopt, stuur dan aub asap een mailtje en dan passen wij dit aan. Bedankt!

Op donderdag 23 augustus om 19u30 organiseren we een Q&A sessie omtrent scheidsrechters. Alle geïnteresseerden zijn welkom, zeker alle spelers, maar ook ouders die interesse hebben om bij te leren over de spelregels in het hockey. Het zou fijn zijn moest elk team een ouder hebben die wat kan helpen met fluiten. Vanaf de U14 zullen de spelers ook ingeschakeld gaan worden om wedstrijden te fluiten, dus kan voor hen ook zeker zeer nuttig zijn.
 
Daarnaast kan er in de sessie geholpen worden met het behalen van het theoretische scheidsrechtersexamen via de e-learning.
 
De sessie zal begeleid worden door Anne Van den Bosch en Pieter Verleye, de 2 ervaren bondsscheidsrechters van Taxa. 

Het trainingsschema voor komend seizoen is terug te vinden op onze website via deze link

De reguliere trainingen zullen volgens dit schema starten vanaf maandag 27 augustus. 

Voor de start van het seizoen zullen wij 3 infosessies organiseren om jullie allemaal op gang te zetten met voor het nieuwe seizoen: 

  • Scheidsrechterscursus op donderdag 23 augustus om 19u30: hier kunnen alle ouders en spelers een opfrissing krijgen van de hockeyregels & hulp bij de e-learning voor het theoretische scheidsrechtersexamen.
  • Coach- en managervergadering op vrijdag 24 augustus: alle coaches & managers hebben hiervoor een mail gehad. Heb je niets ontvangen? Laat het ons zeker weten!
  • Infosessie nieuwe leden op zondag 2 september om 13u30: tijdens de seizoensopener nodigen wij alle nieuwe leden uit om kennis te maken met de hockeyclub en alle antwoorden krijgen op jullie vragen. Info volgt snel.

Het trainingsschema is bijna rond en zal binnenkort gecommuniceerd worden.

 

Recent news
Herfststage
28/09/2019
Wijziging spelregels U7-U12 & groot veld
27/08/2019
Einde seizoen
20/05/2019
Attesten ziekenfonds
25/08/2019
Vacatures
15/08/2019
Events
Hoofdsponsor

Zoeken
Wedstrijden van de maand
  October 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Volg ons op Facebook

Hockey Club Taxandria VZW    |    De Hoogt 10   |   2360 Oud-Turnhout   |   secretariaat@hockeytaxandria.be

 

© 2019, website powered by Twizzit.com