Op donderdag 23 augustus om 19u30 organiseren we een Q&A sessie omtrent scheidsrechters. Alle geïnteresseerden zijn welkom, zeker alle spelers, maar ook ouders die interesse hebben om bij te leren over de spelregels in het hockey. Het zou fijn zijn moest elk team een ouder hebben die wat kan helpen met fluiten. Vanaf de U14 zullen de spelers ook ingeschakeld gaan worden om wedstrijden te fluiten, dus kan voor hen ook zeker zeer nuttig zijn.
 
Daarnaast kan er in de sessie geholpen worden met het behalen van het theoretische scheidsrechtersexamen via de e-learning.
 
De sessie zal begeleid worden door Anne Van den Bosch en Pieter Verleye, de 2 ervaren bondsscheidsrechters van Taxa. 

Het trainingsschema voor komend seizoen is terug te vinden op onze website via deze link

De reguliere trainingen zullen volgens dit schema starten vanaf maandag 27 augustus. 

Voor de start van het seizoen zullen wij 3 infosessies organiseren om jullie allemaal op gang te zetten met voor het nieuwe seizoen: 

  • Scheidsrechterscursus op donderdag 23 augustus om 19u30: hier kunnen alle ouders en spelers een opfrissing krijgen van de hockeyregels & hulp bij de e-learning voor het theoretische scheidsrechtersexamen.
  • Coach- en managervergadering op vrijdag 24 augustus: alle coaches & managers hebben hiervoor een mail gehad. Heb je niets ontvangen? Laat het ons zeker weten!
  • Infosessie nieuwe leden op zondag 2 september om 13u30: tijdens de seizoensopener nodigen wij alle nieuwe leden uit om kennis te maken met de hockeyclub en alle antwoorden krijgen op jullie vragen. Info volgt snel.

Het trainingsschema is bijna rond en zal binnenkort gecommuniceerd worden.

 

Belangrijk bericht voor alle spelers geboren in 2000, 2001 & 2002

Opgepast! Alle spelers geboren in 2000, 2001 en 2002 moeten verplicht hun scheidsrechtersexamen halen voor 1 september! Via deze lijst kan u zien of je reeds in orde is.

  • Ben je geslaagd: Super, je moet niks meer doen. Bedankt!
  • Je bent niet geslaagd: Breng aub je examen zo snel mogelijk in orde, zie hieronder hoe.

Heb je je examen nog niet gehaald?

Je staat in de lijst als niet geslaagd/gezakt? 

Alle spelers van de U16 en U19 hebben een link ontvangen in hun persoonlijke mailbox betreffende de e-learning. Zoek deze mail terug en klik op de link om een account aan te maken. Kan je de mail niet terugvinden? Ga naar https://hockeyumpire.drillster.net > druk op inloggen rechts boven en vraag daar je wachtwoord aanmet je persoonlijke mailadres.

Is je mailadres niet geregistreerd?

Moest de bovenstaande stap niet werken, mail dan even je gegevens naar secretariaat@hockeytaxandria.be, en dan kijken we zo snel mogelijk wat het probleem zou kunnen zijn.

Beste leden,

Op vrijdag 3 augustus zijn alle facturen naar bestaande leden verstuurd. Gelieve goed te kijken dat u deze factuur ontvangen heeft. Indien u deze niet ontvangen heeft, gelieve ons dan zo snel mogelijk te contacteren. Er is een factuur gegenereerd voor elk lid dat ingeschreven staat bij de hockeybond. 

Let op, de factuur dient betaald te worden voor 1 september 2018. Na deze datum wordt er een administratieve kost van 25€ aangerekend voor het heropstarten van het lidmaatschap.

Nieuwe leden hun factuur zal pas verstuurd worden na inschrijving & acceptatie van het lidmaatschap bij de KBHB.

Bedankt voor uw begrip,

Het bestuur

secretariaat@hockeytaxandria.be

Zoals jullie misschien reeds gemerkt hebben, is de hockeybond overgeschakeld van Dim@sport naar sportlink als software voor het plannen van de wedstrijden. Als club zijn we nog bezig met al onze leden correct te connecteren met de applicatie. Momenteel is de kans groot dat je niet geconnecteerd geraakt met het juiste mailadres.

Om uw synchronisatie in orde te brengen, vragen wij u om zeker te zijn dat uw persoonlijke mailadres juist ingevuld staat op je Twizzit account. Moest je nog geen Twizzit-account hebben, kan je je login aanvragen via onze website of door een mailtje te sturen naar secretariaat@hockeytaxandria.be. In de loop van volgende week zullen we communiceren over hoe u kan inloggen op je persoonlijke Sportlink account. Nog even geduld dus ;-). 

Jullie kunnen sowieso wel inloggen op de applicatie om de poules en wedstrijden van alle teams te raadplegen. Alle info hiervoor kunnen jullie vinden op de website van de hockeybond (link).

Bedankt voor jullie begrip

Zomerstage: 20 t.e.m. 24 augustus (inschrijvingen via link)

Start reguliere trainingen: vanaf maandag 27 augustus (trainingsschema wordt zo snel mogelijk gecommuniceerd)

Start wedstrijden U9 t.e.m. U19: zaterdag 1 september

Start wedstrijden U8: zaterdag 8 september

Seizoensopeningsfeest: Zondag 2 september (info volgt)

Zoals jullie reeds weten dienen alle spelers die spelen in de U19 verplicht een theoretisch scheidsrechtersexamen te hebben. Alle spelers die komend seizoen in de U19 zullen spelen, moeten hun examen halen voor de start van het seizoen. We merken dat er nog veel werk aan de winkel is. Daarom vragen we je nogmaals om dit aub zo snel mogelijk in orde te brengen.

Wat zijn de regels? 

-        De controle zal gebeuren op geboortejaar, meer specifiek wilt dit zeggen dat alle spelers geboren in 2000, 2001 of 2002 die uitkomen in competitie het examen moeten afgelegd hebben. 

-        Nieuwe spelers (eerste inschrijving in 2018) krijgen tot 31/12/2018 om het examen af te leggen

-        Er hangen uiteraard ook sancties vast aan het niet naleven van het reglement, die werden als volgt gedefinieerd:

1e inbreuk : waarschuwing; 2e inbreuk : € 25 boete (per speler); 3e inbreuk : € 50 boete  (per speler); 4e inbreuk : forfait voor de ploeg. Wij rekenen de boetes van spelers & forfaits door aan de speler die niet in orde is met zijn examen.

Heb je je examen reeds gehaald?

Dan hoef je niks te doen. Check wel even dat er geslaagd achter je naam correct in deze lijst staat (update 26/07/2018).

Spelers die al langer hun examen hebben, kunnen hun naam terugvinden op de lijst van de bond.

Heb je je examen nog niet gehaald?

Je staat in de lijst als niet geslaagd/gezakt? 

Alle spelers van de U16 en U19 hebben een link ontvangen in hun persoonlijke mailbox betreffende de e-learning. Zoek deze mail terug en klik op de link om een account aan te maken. Kan je de mail niet terugvinden? Ga naar https://hockeyumpire.drillster.net > druk op inloggen rechts boven en vraag daar je wachtwoord aanmet je persoonlijke mailadres.

Is je mailadres niet geregistreerd?

Moest de bovenstaande stap niet werken, mail dan even je gegevens naar secretariaat@hockeytaxandria.be, en dan kijken we zo snel mogelijk wat het probleem zou kunnen zijn.

In het begin van volgend seizoen zullen we alle U14 en nieuwe U16 ook inschrijven voor dit examen.

Beste leden,

Hieronder kunnen jullie de uitnodiging vinden voor de zomerstage deze zomer. De zomerstage zal plaatsvinden van 20 t.e.m. 24 augustus 2018. 

We zijn ons er van bewust dat dit geen ideale week is maar de bond heeft beslist dat het hockeyseizoen in het weekend van 1 september start. Om een zo optimaal mogelijke voorbereiding op de competitie te hebben, dient de stage 2 weken van te voren plaats te vinden). 

Inschrijven kunnen jullie via deze link. Bij vragen kunnen jullie ons contacteren via stage@hockeytaxandria.be

Tot snel! 

Het Taxa Stageteam

Recent news
Bespeelbaarheid terrein
17/11/2018
Laatste trainingen voor winterstop
16/11/2018
Taxa Friday Diners November
06/11/2018
Trainingsschema herfstvakantie
24/10/2018
Week van de official
11/10/2018
Events
Hoofdsponsor

Zoeken
Wedstrijden van de maand
  November 2018  
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Volg ons op Facebook

Hockeyclub Taxandria VZW    |    De Hoogt 10   |   2300 Oud-Turnhout   |   secretariaat@hockeytaxandria.be

© 2016, website powered by Twizzit.com