Beste leden,

Taxa & zijn G-Hockey zijn op zoek naar gebruikte hockeysticks die we kunnen gebruiken voor de G-hockey, tijdens initiaties etc. Belangrijk is dat deze sticks nog in goede staat zijn. Je kan de sticks achterlaten in het keepershok of afgeven aan Wouter, Frank, Joris of Pieter. 

Alvast bedankt voor jullie hulp!!

Heren 1 heeft helaas verloren op Linkebeek. Na een spannende 1e helft stond het 1-0 bij de rust. Na de rust werd het al snel 2-1 dankzij een goal van Matthijs Braet. Taxa werd verplicht om alles of niets te spelen (een gelijkspel was genoeg voor de titel) maar ging helaas uiteindelijk de boot in met 4-1.

Proficiat aan Linkebeek voor hun titel in Nationale 3. Taxa eindigt derde aangezien Embourg hun laatste match nog gewonnen heeft. Gelukkig maken we nog kans om via de barrages een ticket voor Nationale 2 te bemachtigen.

Op zondag 6 mei 15u vindt de heenwedstrijd in de barrages plaats thuis tegen Rasante. De inzet van de barragematchen is hoog, de winnaar stijgt naar nationale 2. Terugwedstrijd vindt plaats op donderdag 10 mei om 15u in Rasante. 

Onze thuisreputatie is enorm sterk dit seizoen, ongeslagen met slechts één gelijkspel. Dit is allemaal dankzij jullie steun, het gehele jaar door! Uiteraard gaan we aanstaande zondag wederom vol voor de overwinning! Jullie vocale steun kunnen we meer dan ooit gebruiken! Zak daarom voor een laatste keer dit seizoen af naar de club met al uw gekende attributen en laat zien dat Taxa thuis hoort in tweede nationale!

Let's do this!

Facebook-event

 

Heren 1 heeft zondag een belangrijke stap gezet voor de promotie naar Nationale 2. Ze versloegen nummer 1 Embourg met maar liefst 4-1! Knap werk!!

Echter won linkebeek hun match ook en ziet de stand er dus als volgt uit: 

De eerste 2 stijgen, 3 & 4 hebben nog kans om barrages te spelen. Taxa gaat uiteraard voor de titel en hiervoor is een gelijkspel voldoende op Linkebeek. De vorige matchen tegen Linkebeek waren telkens zware wedstrijden, daarom hebben we dus zeker jullie steun als supporters nodig om de titel volledig binnen te halen. De wedstrijd vindt reeds dinsdag 1 mei plaats om 15h30 op Linkebeek (Adres Linkebeek: Rue Hollebeek 212, 1630 Linkebeek).

Foto: Geert Snoeck

 

 

Gezien het aanstaande lange weekend en vooral gezien de geplande wedstrijden op 1/05, zullen er geen trainingen zijn op maandag 30/04 en dinsdag 1/05. 

Zondag om 15u30 spelen heren 1 (voorlopig) hun laatste thuiswedstrijd. Momenteel staan onze heren op de tweede plaats. Bij winst komend weekend tegen Embourg (eerste) zetten ze dus een grote stap richting de promotie naar Nationale 2. De top 2 stijgt rechtstreeks, plaatsen 3 en 4 mogen nog barrages spelen tegen de 9e en 10e van huidige Nationale 2. Aangezien we dit uiteraard willen vermijden, nodigen we jullie allemaal uit om Heren 1 mee naar 2e nationale te roepen! 

Hamburgers en veel bier zijn beschikbaar :). Zet je ook zeker op aanwezig op ons Facebook-event

De familiedag zal dit jaar plaatsvinden op vrijdagavond 29 juni! Info over de inschrijvingen volgen zo snel mogelijk.

Om een zo optimaal mogelijke voorbereiding te hebben op het nieuwe seizoen, zal de zomerstage al plaatsvinden in de week van maandag 20/08/2018 t/m vrijdag 24/08/2018. Het nieuwe hockeyseizoen 2018/2019 zal immers al in het weekend van 1 september starten. 

Op de laatste 4 vrijdagen van het seizoen voorzien wij maaltijden op de club! Inschrijven is niet nodig. 

Daarnaast voorzien we op de voorlopig laatste en belangrijkste thuismatch van heren 1 op zondag 29/04 hamburgers! Save the date :)

In het afgelopen jaar heeft de Technische Commissie van HC Taxandria gewerkt aan een Technisch Beleidsplan waarin de uitgangspunten die we al enkele jaren hanteren rondom het hockey technisch beleid nu eindelijk eens duidelijk en integraal hebben vastgelegd. Het hockey technische beleidsplan 2017-2020 geeft de contouren weer hoe wij als HC Taxandria op het hockey technische vlak willen groeien. Dit beleidsplan vormt het denk - en handelingskader voor het gehele technische beleid binnen de vereniging. De Technische Commissie evalueert jaarlijks het beleidsplan op actuele ontwikkelingen, nieuwe inzichten en andere zaken en past waar nodig het beleidsplan aan. De Technische Commissie legt regelmatig verantwoording af aan het bestuur over het beleid en de hockey-technische resultaten.

U kan het nieuwe technisch beleidsplan hier raadplegen. 

Als er vragen zijn rondom het beleidsplan en/of de uitvoering daarvan kunnen jullie die natuurlijk stellen aan de Technische Commissie, stuur hiervoor aub een email naar sportief@hockeytaxandria.be zodat we als team ervoor kunnen zorgen dat jullie vragen weloverwogen en gedegen beantwoord kunnen worden.

De Technische Commissie

Beste leden,

Op 22 februari 2018 vond onze jaarlijkse algemene vergadering plaats. Het verslag, de slides en de bijlagen kan u hieronder vinden: 

 

Sportieve groeten,

Het bestuur

Op vrijdag 13 april zal de paasstage afgesloten worden door een BBQ vanaf 16u. Wil je de vakantie ook mee afsluiten op ons terras, schrijf je dan in via deze link

Prijs: 

  • < 12 jaar: €8
  • > 12 jaar: €12

Recent news
Bespeelbaarheid terrein
17/11/2018
Laatste trainingen voor winterstop
16/11/2018
Taxa Friday Diners November
06/11/2018
Trainingsschema herfstvakantie
24/10/2018
Week van de official
11/10/2018
Events
Hoofdsponsor

Zoeken
Wedstrijden van de maand
  November 2018  
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Volg ons op Facebook

Hockeyclub Taxandria VZW    |    De Hoogt 10   |   2300 Oud-Turnhout   |   secretariaat@hockeytaxandria.be

© 2016, website powered by Twizzit.com