gezocht eigenaar!

 

Beste leden,

Zoals jullie waarschijnlijk reeds weten, zijn ook wij als vzw verplicht jullie op de hoogte te brengen van onze privacyverklaring. In praktijk verandert er volgens ons niet veel, gezien wij hiervoor ook reeds veel zorg droegen voor jullie persoonlijke gegevens. 

Echter hebben we dit allemaal wat beter op papier gezet en hierdoor ons algemeen reglement wat aangepast: u kan het aangepast huishoudelijk reglement hier terugvinden. Door uw lidmaatschap zijn wij gerechtigd u nieuwsbrieven te sturen die het doel van de vereniging aanbelangen (sportief nieuws, praktische info en uitnodigingen voor onze evenementen). Indien u onze nieuwsbrief toch niet meer wenst te ontvangen, dan kan u zich uitschrijven via de link die onderaan onze nieuwsbrief meegestuurd wordt. Daarnaast hebben wij een volledig gegevensregister opgesteld met de bewaartermijnen van uw gegevens, en deze kan u ten alle tijden opvragen ter inzage bij het secretariaat. 

Echter is het voor ons als club zeer belangrijk dat al uw gegevens up to date zijn. Vergeet daarom niet uw gegevens regelmatig na te kijken in uw Twizzit account. Dit kan doormiddel van in te loggen op www.hockeytaxandria.be > mijn Taxa. Heeft u geen login of bent u uw wachtwoord vergeten, dan kan u deze opvragen via de module onder de login. Indien u hierna nog geen mail ontvangt, gelieve dan uw correcte mailadres door te sturen naar secretariaat@hockeytaxandria.be

We danken jullie alvast voor jullie begrip!

Het Taxa bestuur

Graag herinneren wij jullie ook dat ons algemeen reglement stelt dat jullie inschrijving automatisch verlengt wordt. Uitschrijven (ook erasmus of tijdelijke uitschrijving) dient enkel te gebeuren op secretariaat@hockeytaxandria.be en kan slechts tot en met 15 juni (uitschrijving bij de coaches is dus niet voldoende!). Na deze datum zal er bij uitschijving toch het lidgeld betaald moeten worden.

 

Opgelet: Pas op 16 juni zullen wij de uitgeschreven leden doorgeven in het nieuwe systeem van de bond (dim@sport wordt gemigreerd naar Sportlink waardoor we dit niet vroeger kunnen). Inschrijven bij een andere club zal pas kunnen nadat wij de uitschrijving hebben geregistreerd in het systeem van de hockeybond.

Beste spelers, coaches en trainers,
 
Het einde van een lang hockey seizoen nadert, veel teams spelen hun laatste matchen dit weekend, uitgezonderd een paar inhaalmatchen.
 
Vanaf maandag 14 mei zal er gewerkt worden met een aangepast trainingsschema: 
 
U7-U9: laatste training op woensdag 23 mei volgens normaal schema. Hierna zullen er geen trainingen meer georganiseerd worden.
 
U10-U14: Vanaf 14 mei t.e.m. 22 juni enkel vrije training op vrijdag van 18u-19u
U16 en ouder: Vanaf 14 mei t.e.m. 22 juni enkel vrije training op vrijdag van 19u-20u
 
We wensen jullie alvast een fijne hockey-vrije periode toe en veel sterkte met de conditie trainingen tijdens de zomer zodat jullie goed voorbereid aan het nieuwe seizoen kunnen starten in augustus :). 
 
De Technische Commissie
 

Beste leden,

Het einde van het seizoen nadert en delen jullie graag enkele belangrijke data mee:

 • Vrijdag 11 mei: laatste reguliere training + laatste Taxa-Friday
 • Zaterdag 12 mei: laatste competitiewedstrijden (met uitzondering van nog een aantal inhaalwedstrijden op maandag 21 mei)
 • Woensdag 23 mei: Afsluitende training U7 t.e.m. U9 van 14.00 tot 15.15 uur
 • Vrijdag 18 & 25 mei + 1, 8, 15 & 22 juni: Vrije zomertrainingen
  • U10-U14 van 18u-19u
  • U16-ouder van 19u-20u
 • Woensdag 27 juni: Initiatiedag nieuwe leden (nodig jullie vriendjes uit, info volgt later)
 • Vrijdagavond 29 juni: Familiedag (info volgt later)
 • 20 augustus t.e.m. 24 augustus: Zomerstrage (info volgt later)
 • Zaterdag 1 september: Start competitie seizoen 2018-2019

Het voltallige Taxa-bestuur wenst jullie graag een aangename vakantie toe! Graag herinneren wij jullie ook dat ons algemeen reglement stelt dat jullie inschrijving automatisch verlengt wordt. Uitschrijven (ook erasmus of tijdelijke uitschrijving) dient enkel te gebeuren op secretariaat@hockeytaxandria.be en kan slechts tot en met 15 juni (uitschrijving bij de coaches is dus niet voldoende!). Na deze datum zal er bij uitschijving toch het lidgeld betaald moeten worden.

 

Beste Supporters van Taxandria,

Aanstaande donderdag, 10 mei, zal H1 hun belangrijkste wedstrijd van het seizoen spelen... Na de 5-5 van afgelopen weekend is winnen op Rasante de boodschap! Promoveren is het motto. Om de heren alle steun te geven, moedigen wij ze aan.

Daarom plannen we (bij voldoende animo) een touringbus van Taxandria naar de wedstrijd in La Rasante. 

Vertrek 12:00 uur op Taxa en retour na de wedstrijd uiterlijk 18:00. Reistijd 1:15u. Als Taxa de promotie kan veiligstellen, zal er een gratis vat zijn op Taxa bij thuiskomst voor de spelers en supporters! 

Kosten per persoon, afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen, ongeveer € 15,-.

Graag allemaal in onze eigen kleuren naar de wedstrijd.

Stuur Roderick Buijs een WhatsApp berichtje (+31655703315) als je meegaat dan zorgt hij voor voldoende bussen. Kom met zoveel mogelijk mensen en geef het ook aan iedereen door die je kent en wellicht mee wil. Maken we er een feestje van! 

Met vriendelijke groet,  

Roderick Buijs

Door Hemelvaart zullen er geen trainingen plaatsvinden op donderdag 10 mei. 

Gezien de wedstrijden van komend weekend en de geplande Friday diner zijn er vrijdag 11 mei wel trainingen! 

 

Beste leden,

Taxa & zijn G-Hockey zijn op zoek naar gebruikte hockeysticks die we kunnen gebruiken voor de G-hockey, tijdens initiaties etc. Belangrijk is dat deze sticks nog in goede staat zijn. Je kan de sticks achterlaten in het keepershok of afgeven aan Wouter, Frank, Joris of Pieter. 

Alvast bedankt voor jullie hulp!!

Heren 1 heeft helaas verloren op Linkebeek. Na een spannende 1e helft stond het 1-0 bij de rust. Na de rust werd het al snel 2-1 dankzij een goal van Matthijs Braet. Taxa werd verplicht om alles of niets te spelen (een gelijkspel was genoeg voor de titel) maar ging helaas uiteindelijk de boot in met 4-1.

Proficiat aan Linkebeek voor hun titel in Nationale 3. Taxa eindigt derde aangezien Embourg hun laatste match nog gewonnen heeft. Gelukkig maken we nog kans om via de barrages een ticket voor Nationale 2 te bemachtigen.

Op zondag 6 mei 15u vindt de heenwedstrijd in de barrages plaats thuis tegen Rasante. De inzet van de barragematchen is hoog, de winnaar stijgt naar nationale 2. Terugwedstrijd vindt plaats op donderdag 10 mei om 15u in Rasante. 

Onze thuisreputatie is enorm sterk dit seizoen, ongeslagen met slechts één gelijkspel. Dit is allemaal dankzij jullie steun, het gehele jaar door! Uiteraard gaan we aanstaande zondag wederom vol voor de overwinning! Jullie vocale steun kunnen we meer dan ooit gebruiken! Zak daarom voor een laatste keer dit seizoen af naar de club met al uw gekende attributen en laat zien dat Taxa thuis hoort in tweede nationale!

Let's do this!

Facebook-event

 

Heren 1 heeft zondag een belangrijke stap gezet voor de promotie naar Nationale 2. Ze versloegen nummer 1 Embourg met maar liefst 4-1! Knap werk!!

Echter won linkebeek hun match ook en ziet de stand er dus als volgt uit: 

De eerste 2 stijgen, 3 & 4 hebben nog kans om barrages te spelen. Taxa gaat uiteraard voor de titel en hiervoor is een gelijkspel voldoende op Linkebeek. De vorige matchen tegen Linkebeek waren telkens zware wedstrijden, daarom hebben we dus zeker jullie steun als supporters nodig om de titel volledig binnen te halen. De wedstrijd vindt reeds dinsdag 1 mei plaats om 15h30 op Linkebeek (Adres Linkebeek: Rue Hollebeek 212, 1630 Linkebeek).

Foto: Geert Snoeck

 

 

Recent news
Data Taxa-stages
15/01/2019
Beste wensen & nieuwjaarsreceptie
03/01/2019
Facturen zaalhockey
14/12/2018
Taxa gaat heet - een actie voor de Warmste Week
14/12/2018
Super Friday Deluxe: Heren 2 vs Heren 3
29/11/2018
Events
Hoofdsponsor

Zoeken
Wedstrijden van de maand
  January 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Volg ons op Facebook

Hockeyclub Taxandria VZW    |    De Hoogt 10   |   2300 Oud-Turnhout   |   secretariaat@hockeytaxandria.be

© 2016, website powered by Twizzit.com