Zonet hebben wij alle mailadressen overgezet van Twizzit naar Sportlink. Dit betekent dat jullie allemaal de applicatie kunnen installeren en kunnen inloggen met jullie mailadres. 

Welke mailadressen kunnen jullie gebruiken om een account aan te maken?

Al jullie adressen die in Twizzit staan zijn overgezet naar jullie Sportlink account. Echter zijn alle mailadressen handmatig overgezet. Er is dus nog altijd geen link tussen Twizzit en Sportlink voor persoonsgegevens. Moesten jullie je mailadres aanpassen, gelieve dit dan ook door te geven via mail (secretariaat@hockeytaxandria.be) en dan kunnen wij deze in Sportlink handmatig aanpassen.

Wat is de Belgian Hockey (Sportlink) applicatie?

Sportlink vervangt dima@sport en is beschikbaar voor alle leden bij de KBHB. Alle info kan je vinden op de website van de hockeybond. We raden jullie dan ook allemaal aan om deze applicatie te installeren.

Wat moet je doen na installatie? 

Check zeker jullie gegevens en upload een zichtbare foto van jezelf. Dit is verplicht gezien de foto's vanaf nu vermeld zullen worden op het wedstrijdblad ter identiteitscontrole. Als je zelf geen foto upload, dan zal je coach/manager een foto moeten nemen voordat je op het wedstrijdblad vermeld kan worden. Check ook zeker jullie persoonsgegeven of deze allemaal correct zijn. 

Wat kan ik verder met de app? 

Je kan de wedstrijden van je team raadplegen (staan normaal gezien automatisch in je account). Als je niet gesynchroniseerd bent, kan je nog altijd als van inloggen. Door te zoeken naar TAXA en dan het team aan te klikken, kan je ook gemakkelijk het programma vinden.

Wedstrijdblad?

De applicatie zal ook dienen als wedstrijdblad. Na de coachvergadering aanstaande vrijdag 24 augustus zullen wij deze informatie ook online verspreiden. 

Nog vragen?

Check zeker eens de website van sportlink. Hier kan je al zeer veel terugvinden. Nog vragen of heb je het gevoel dat je niet de juiste rechten hebt? Contacteer ons dan even via secretariaat@hockeytaxandria.be

Alles is handmatig overgezet, dus vergeef ons alvast mogelijke fouten. Denk je dat iets niet klopt, stuur dan aub asap een mailtje en dan passen wij dit aan. Bedankt!

Op donderdag 23 augustus om 19u30 organiseren we een Q&A sessie omtrent scheidsrechters. Alle geïnteresseerden zijn welkom, zeker alle spelers, maar ook ouders die interesse hebben om bij te leren over de spelregels in het hockey. Het zou fijn zijn moest elk team een ouder hebben die wat kan helpen met fluiten. Vanaf de U14 zullen de spelers ook ingeschakeld gaan worden om wedstrijden te fluiten, dus kan voor hen ook zeker zeer nuttig zijn.
 
Daarnaast kan er in de sessie geholpen worden met het behalen van het theoretische scheidsrechtersexamen via de e-learning.
 
De sessie zal begeleid worden door Anne Van den Bosch en Pieter Verleye, de 2 ervaren bondsscheidsrechters van Taxa. 

Het trainingsschema voor komend seizoen is terug te vinden op onze website via deze link

De reguliere trainingen zullen volgens dit schema starten vanaf maandag 27 augustus. 

Voor de start van het seizoen zullen wij 3 infosessies organiseren om jullie allemaal op gang te zetten met voor het nieuwe seizoen: 

  • Scheidsrechterscursus op donderdag 23 augustus om 19u30: hier kunnen alle ouders en spelers een opfrissing krijgen van de hockeyregels & hulp bij de e-learning voor het theoretische scheidsrechtersexamen.
  • Coach- en managervergadering op vrijdag 24 augustus: alle coaches & managers hebben hiervoor een mail gehad. Heb je niets ontvangen? Laat het ons zeker weten!
  • Infosessie nieuwe leden op zondag 2 september om 13u30: tijdens de seizoensopener nodigen wij alle nieuwe leden uit om kennis te maken met de hockeyclub en alle antwoorden krijgen op jullie vragen. Info volgt snel.

Het trainingsschema is bijna rond en zal binnenkort gecommuniceerd worden.

 

Belangrijk bericht voor alle spelers geboren in 2000, 2001 & 2002

Opgepast! Alle spelers geboren in 2000, 2001 en 2002 moeten verplicht hun scheidsrechtersexamen halen voor 1 september! Via deze lijst kan u zien of je reeds in orde is.

  • Ben je geslaagd: Super, je moet niks meer doen. Bedankt!
  • Je bent niet geslaagd: Breng aub je examen zo snel mogelijk in orde, zie hieronder hoe.

Heb je je examen nog niet gehaald?

Je staat in de lijst als niet geslaagd/gezakt? 

Alle spelers van de U16 en U19 hebben een link ontvangen in hun persoonlijke mailbox betreffende de e-learning. Zoek deze mail terug en klik op de link om een account aan te maken. Kan je de mail niet terugvinden? Ga naar https://hockeyumpire.drillster.net > druk op inloggen rechts boven en vraag daar je wachtwoord aanmet je persoonlijke mailadres.

Is je mailadres niet geregistreerd?

Moest de bovenstaande stap niet werken, mail dan even je gegevens naar secretariaat@hockeytaxandria.be, en dan kijken we zo snel mogelijk wat het probleem zou kunnen zijn.

Beste leden,

Op vrijdag 3 augustus zijn alle facturen naar bestaande leden verstuurd. Gelieve goed te kijken dat u deze factuur ontvangen heeft. Indien u deze niet ontvangen heeft, gelieve ons dan zo snel mogelijk te contacteren. Er is een factuur gegenereerd voor elk lid dat ingeschreven staat bij de hockeybond. 

Let op, de factuur dient betaald te worden voor 1 september 2018. Na deze datum wordt er een administratieve kost van 25€ aangerekend voor het heropstarten van het lidmaatschap.

Nieuwe leden hun factuur zal pas verstuurd worden na inschrijving & acceptatie van het lidmaatschap bij de KBHB.

Bedankt voor uw begrip,

Het bestuur

secretariaat@hockeytaxandria.be

Zoals jullie misschien reeds gemerkt hebben, is de hockeybond overgeschakeld van Dim@sport naar sportlink als software voor het plannen van de wedstrijden. Als club zijn we nog bezig met al onze leden correct te connecteren met de applicatie. Momenteel is de kans groot dat je niet geconnecteerd geraakt met het juiste mailadres.

Om uw synchronisatie in orde te brengen, vragen wij u om zeker te zijn dat uw persoonlijke mailadres juist ingevuld staat op je Twizzit account. Moest je nog geen Twizzit-account hebben, kan je je login aanvragen via onze website of door een mailtje te sturen naar secretariaat@hockeytaxandria.be. In de loop van volgende week zullen we communiceren over hoe u kan inloggen op je persoonlijke Sportlink account. Nog even geduld dus ;-). 

Jullie kunnen sowieso wel inloggen op de applicatie om de poules en wedstrijden van alle teams te raadplegen. Alle info hiervoor kunnen jullie vinden op de website van de hockeybond (link).

Bedankt voor jullie begrip

Zomerstage: 20 t.e.m. 24 augustus (inschrijvingen via link)

Start reguliere trainingen: vanaf maandag 27 augustus (trainingsschema wordt zo snel mogelijk gecommuniceerd)

Start wedstrijden U9 t.e.m. U19: zaterdag 1 september

Start wedstrijden U8: zaterdag 8 september

Seizoensopeningsfeest: Zondag 2 september (info volgt)

Zoals jullie reeds weten dienen alle spelers die spelen in de U19 verplicht een theoretisch scheidsrechtersexamen te hebben. Alle spelers die komend seizoen in de U19 zullen spelen, moeten hun examen halen voor de start van het seizoen. We merken dat er nog veel werk aan de winkel is. Daarom vragen we je nogmaals om dit aub zo snel mogelijk in orde te brengen.

Wat zijn de regels? 

-        De controle zal gebeuren op geboortejaar, meer specifiek wilt dit zeggen dat alle spelers geboren in 2000, 2001 of 2002 die uitkomen in competitie het examen moeten afgelegd hebben. 

-        Nieuwe spelers (eerste inschrijving in 2018) krijgen tot 31/12/2018 om het examen af te leggen

-        Er hangen uiteraard ook sancties vast aan het niet naleven van het reglement, die werden als volgt gedefinieerd:

1e inbreuk : waarschuwing; 2e inbreuk : € 25 boete (per speler); 3e inbreuk : € 50 boete  (per speler); 4e inbreuk : forfait voor de ploeg. Wij rekenen de boetes van spelers & forfaits door aan de speler die niet in orde is met zijn examen.

Heb je je examen reeds gehaald?

Dan hoef je niks te doen. Check wel even dat er geslaagd achter je naam correct in deze lijst staat (update 26/07/2018).

Spelers die al langer hun examen hebben, kunnen hun naam terugvinden op de lijst van de bond.

Heb je je examen nog niet gehaald?

Je staat in de lijst als niet geslaagd/gezakt? 

Alle spelers van de U16 en U19 hebben een link ontvangen in hun persoonlijke mailbox betreffende de e-learning. Zoek deze mail terug en klik op de link om een account aan te maken. Kan je de mail niet terugvinden? Ga naar https://hockeyumpire.drillster.net > druk op inloggen rechts boven en vraag daar je wachtwoord aanmet je persoonlijke mailadres.

Is je mailadres niet geregistreerd?

Moest de bovenstaande stap niet werken, mail dan even je gegevens naar secretariaat@hockeytaxandria.be, en dan kijken we zo snel mogelijk wat het probleem zou kunnen zijn.

In het begin van volgend seizoen zullen we alle U14 en nieuwe U16 ook inschrijven voor dit examen.

Recent news
Inschrijven Zomerstage 2019
14/06/2019
Family Night
07/06/2019
Inschrijvingen Family-Night
07/06/2019
Initiatiedag 26 juni
02/06/2019
Einde seizoen
20/05/2019
Events
Hoofdsponsor

Zoeken
Wedstrijden van de maand
  June 2019  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Volg ons op Facebook

Hockeyclub Taxandria VZW    |    De Hoogt 10   |   2300 Oud-Turnhout   |   secretariaat@hockeytaxandria.be

© 2019, website powered by Twizzit.com