September komt dichterbij en we kunnen eindelijk weer hockeyen! Lees hieronder alle info met betrekking tot het nieuwe seizoen.

Veel succes & plezier!


Vrijwilligers

Het belangrijkste punt voor het nieuwe seizoen is dat we meer dan ooit op zoek zijn naar vrijwilligers. Iedereen zal sowieso een aantal zaken toegewezen krijgen (bv. vervoer en/of bardienst). Maar daarmee is uiteraard nog niet alles geregeld. Heel de club draait op vrijwilligers en dat merken we ook binnen het bestuur. Als jullie je soms afvragen waarom communicatie, teamindelingen,... zolang duurt... We komen handen te kort :-). Daarom nogmaals een oproep om ons te helpen, daar waar jullie interesses liggen. We kunnen alle soorten handen gebruiken, een aantal voorbeelden:

 • Klusjesdiensten & tuinwerken
 • Communicatie (social media, website,...)
 • Administratie
 • Bardienst
 • Training geven
 • Evenementen organiseren
 • Materiaal beheer
 • Infrastructuur beheer (aankleden clubhuis, onderhoud,...)
 • En ga zo maar door!

Wil jij graag een handje toesteken, laat het ons zeker weten via bestuur@hockeytaxandria.be

Teamindelingen

De teamindelingen zijn aan het begin van de zomer reeds gecommuniceerd. Heb je nog niets ontvangen? Check dan zeker je Twizzit account voor de indeling van je team en contacteer jouw manager.

Vrijdagavond 27 augustus organiseren we een trainersvergadering gevolgd door een coachvergadering. De trainers & coaches zullen hiervoor nog een uitnodiging ontvangen.

Helaas hebben we nog niet voor elk team een manager kunnen vinden. Zoals jullie weten hangt elk team af van de bereidwilligheid van de ouders en/of spelers. Als je niet weet wie je team/manager is of je wilt zelf graag mee helpen aan het uitbouwen van het team, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met de TC via sportief@hockeytaxandria.be

Attesten ziekenfonds

De attesten voor terugbetaling van het lidgeld door het ziekenfonds kan je terugvinden via downloads (link). Opgepast, je kan deze pas insturen vanaf 1 september.

Trainingen

Het trainingsschema is beschikbaar via deze link. De reguliere trainingen zullen opstarten vanaf maandag 30 augustus (maar coaches kunnen hiervoor al vrijwillig trainingen starten).

We hebben deze zomer hard gewerkt aan de uitbreiding van onze trainersstaf om zo de kwaliteit te verhogen: 

 • Onze Taxa-trainers & coaches volgen een meerdaagse cursus tot Initiator hockey, waarvoor de examens deze herfst zullen plaatsvinden. We bedanken de trainers alvast voor hun inzet! 
 • Erik Van Wanrooij (ex-speler in Belgische Ere-klasse) zal onze trainersstaf vervoegen en zal ook onze jongste trainers begeleiden op woensdagnamiddag. 
 • Greet, de partner van Herman, zal de trainingsstaf vervoegen als fysieke trainster. 

Wedstrijden & organisatie

De wedstrijdschema's voor jullie team zijn terug te vinden in de HockeyApp en zullen binnenkort ook gekoppeld worden via Twizzit. Door een fout bij de bond zijn er nog geen poules & wedstrijdschema's voor de U14-U19, deze zullen komende week verschijnen. 

Voor de wedstrijddagen zullen de managers jullie sowieso contacteren & indelen voor rij- en bardiensten. We vragen jullie om hiermee flexibel om te gaan en ervoor te zorgen dat dit vlot verloopt. 

Scheidsrechters

Elke wedstrijd heeft scheidsrechters nodig en deze zullen ingedeeld worden door de club. Iedereen vanaf de U14 zal regelmatig aangewezen worden om een wedstrijd te fluiten. Het is de bedoeling dat iedereen een keertje fluit, zo zullen jullie ook scheidsrechters krijgen op jullie eigen wedstrijden. 

Daarnaast moeten alle spelers van geboortejaren 2008 t.e.m. 2003 verplicht hun theoretisch examen halen. Is dit nog niet in orde? Vraag dan snel je login via secretariaat@hockeytaxandria.be.

Wedstrijdkledij

Heb je nog wedstrijdkledij nodig? Kledij koop je bij Sportcity online, sokken zijn beschikbaar achter de bar aan €12,50 per stuk. 

Alle info kan je terugvinden op onze website (link)!