Beste leden,

Na jarenlang intensief gebruik, is het clubhuis aan een opfrisbeurt toe. Daarnaast willen we tegelijk de sfeer en inrichting aanpakken zodat we na de Covid-19 beperkingen met nog meer plezier kunnen genieten van hockey in een gezellig clubhuis.

Wat willen we aanpakken : de akoestiek, de inrichting van de bar, hier en daar wat schilderwerken, en ook de verlichting.
Wat hebben we ondertussen al gedaan: de keuken is volledig vernieuwd en daarnaast hebben we een nieuwe muziekinstallatie geïnstalleerd.

De eerste realisaties hebben we reeds aangepakt dankzij enkele sponsors & het spaarpotje van het galabal. Om de toekomstige projecten te bekostigen hebben enkele enthousiaste ouders een verkoop van borrelplanken opgezet, waarmee je zélf ook al lekker kunt van genieten en vooruitkijken naar de - hopelijk snel - gezellige momenten op Taxa.

Voor het team dat de meeste planken per speler verkoopt, zal een mooie team-verrassing voorzien worden. De prijs is €59 per borrelplank waarbij de opbrengsten integraal naar de verschillende projecten zullen gaan.

Bestellen kan tot en met zondag 25 april 2021. Bestellingen afhalen gebeurt coronaproof op HC Taxandria op vrijdagavond 7 mei om 19u en zaterdag 8 mei  om 11u. Daarnaast is leveren aan huis ook mogelijk.

Wij kijken alvast uit naar jullie enthousiaste deelname en tot snel! 

Link tot bestelformulier