Er zijn een aantal belangrijke wijzigingen in de sportieve reglementen:
 
1/ De uitploeg zal altijd van shirt moeten veranderen in geval van dezelfde kleuren. Vroeger was dit de thuisploeg, nu dus de uitploeg en geldt voor elk niveau. 
 
2/ Identificatiecontrole gebeurt via de app, maar id-kaarten gelden nog altijd als alternatief. Moest er iemand geen foto in de app hebben, kan er dus naar een id-kaart gevraagd worden (vanaf u14). Een kopie is ook goed.
 
3/ Kwalificaties: Gedurende de laatste twee speeldagen van de eerste of tweede ronde alsook gedurende de Play-Off, mag een ploeg maximaal twee spelers opstellen die niet minstens de helft van de wedstrijden van de ploeg gespeeld hebben in de ronde in kwestie. Uitzondering Deze bepaling geldt niet voor een Speler die in een hogere leeftijdscategorie dan de zijne speelt voor de wedstrijden in deze hogere leeftijdscategorie. 
 
4/ Kwalificaties voor spelers die meerdere wedstrijden spelen op 1 dag: een ploeg mag maximum 2 spelers opstellen die dezelfde dag al met een andere ploeg van dezelfde leeftijdscategorie heeft gespeeld 
 
5/ Rugnummers zijn nog altijd verplicht vanaf de U14.