Jaaaaaaaa, we mogen weer!!!! We mogen het volgende hockeyseizoen starten met de jaarlijkse TAXA-zomerstage (wel onder voorbehoud van gunstige corona-cijfers).

Omdat we niet weten wat de maatregelen van de overheid zullen zijn, hebben we dit jaar voor de zekerheid ook weer besloten om tijdens deze zomer, de stage in twee weken door te laten gaan:

 

* WEEK 1: maandag 16 augustus t/m vrijdag 20 augustus

U14 t/m U19 Boys en Girls

Tijd: 12.30u – 17.00u

Kosten: €110

 

* WEEK 2: maandag 23 augustus t/m vrijdag 27 augustus

5 jaar t/m U12 Boys en Girls

Tijd: 09.30u – 16.00u

Kosten: €110

Ook al mogen we vanaf 25 juni max. 100 deelnemers toelaten, door de beperkte ruimte op  de velden, zien we ons verplicht om het aantal deelnemers voor WEEK 1 tot max. 80 inschrijvingen te beperken en voor WEEK 2 tot max. 85 inschrijvingen.

IEDEREEN die wil hockeyen, mag zich inschrijven: leden, beginners en ook leden van andere clubs. In geval van overbooking, zullen we spijtig genoeg de « first come first serve » regel toepassen. Het is onmogelijk om van de maximum aantal inschrijvingen af te wijken.

We danken jullie alvast voor jullie begrip.

In de laatste informatie-mail, zal je uitgebreid geïnformeerd worden over alle verplichte maatregelen, aanbevelingen en andere stage-zaken. Deze wordt in de laatste week voor de desbetreffende stageweek verstuurd. Het is belangrijk alle informatie grondig te lezen en dit met je kind(eren) te delen zodat de stages zo veilig mogelijk kunnen verlopen. Er zal ook een medische fiche bij de start van de stagen moeten worden binnengebracht. Deze ontvangen jullie ook bij de informatiemail.

We kijken er naar uit om jullie in augustus weer te mogen ontvangen. 

Het TAXA-stageteam

Vragen? Mail ons via stage@hockeytaxandria.be

>> Link naar het inschrijvingsformulier