Zonet hebben wij alle mailadressen overgezet van Twizzit naar Sportlink. Dit betekent dat jullie allemaal de applicatie kunnen installeren en kunnen inloggen met jullie mailadres. 

Welke mailadressen kunnen jullie gebruiken om een account aan te maken?

Al jullie adressen die in Twizzit staan zijn overgezet naar jullie Sportlink account. Echter zijn alle mailadressen handmatig overgezet. Er is dus nog altijd geen link tussen Twizzit en Sportlink voor persoonsgegevens. Moesten jullie je mailadres aanpassen, gelieve dit dan ook door te geven via mail (secretariaat@hockeytaxandria.be) en dan kunnen wij deze in Sportlink handmatig aanpassen.

Wat is de Belgian Hockey (Sportlink) applicatie?

Sportlink vervangt dima@sport en is beschikbaar voor alle leden bij de KBHB. Alle info kan je vinden op de website van de hockeybond. We raden jullie dan ook allemaal aan om deze applicatie te installeren.

Wat moet je doen na installatie? 

Check zeker jullie gegevens en upload een zichtbare foto van jezelf. Dit is verplicht gezien de foto's vanaf nu vermeld zullen worden op het wedstrijdblad ter identiteitscontrole. Als je zelf geen foto upload, dan zal je coach/manager een foto moeten nemen voordat je op het wedstrijdblad vermeld kan worden. Check ook zeker jullie persoonsgegeven of deze allemaal correct zijn. 

Wat kan ik verder met de app? 

Je kan de wedstrijden van je team raadplegen (staan normaal gezien automatisch in je account). Als je niet gesynchroniseerd bent, kan je nog altijd als van inloggen. Door te zoeken naar TAXA en dan het team aan te klikken, kan je ook gemakkelijk het programma vinden.

Wedstrijdblad?

De applicatie zal ook dienen als wedstrijdblad. Na de coachvergadering aanstaande vrijdag 24 augustus zullen wij deze informatie ook online verspreiden. 

Nog vragen?

Check zeker eens de website van sportlink. Hier kan je al zeer veel terugvinden. Nog vragen of heb je het gevoel dat je niet de juiste rechten hebt? Contacteer ons dan even via secretariaat@hockeytaxandria.be

Alles is handmatig overgezet, dus vergeef ons alvast mogelijke fouten. Denk je dat iets niet klopt, stuur dan aub asap een mailtje en dan passen wij dit aan. Bedankt!