Zoals jullie reeds weten dienen alle spelers die spelen in de U19 verplicht een theoretisch scheidsrechtersexamen te hebben. Alle spelers die komend seizoen in de U19 zullen spelen, moeten hun examen halen voor de start van het seizoen. We merken dat er nog veel werk aan de winkel is. Daarom vragen we je nogmaals om dit aub zo snel mogelijk in orde te brengen.

Wat zijn de regels? 

-        De controle zal gebeuren op geboortejaar, meer specifiek wilt dit zeggen dat alle spelers geboren in 2000, 2001 of 2002 die uitkomen in competitie het examen moeten afgelegd hebben. 

-        Nieuwe spelers (eerste inschrijving in 2018) krijgen tot 31/12/2018 om het examen af te leggen

-        Er hangen uiteraard ook sancties vast aan het niet naleven van het reglement, die werden als volgt gedefinieerd:

1e inbreuk : waarschuwing; 2e inbreuk : € 25 boete (per speler); 3e inbreuk : € 50 boete  (per speler); 4e inbreuk : forfait voor de ploeg. Wij rekenen de boetes van spelers & forfaits door aan de speler die niet in orde is met zijn examen.

Heb je je examen reeds gehaald?

Dan hoef je niks te doen. Check wel even dat er geslaagd achter je naam correct in deze lijst staat (update 26/07/2018).

Spelers die al langer hun examen hebben, kunnen hun naam terugvinden op de lijst van de bond.

Heb je je examen nog niet gehaald?

Je staat in de lijst als niet geslaagd/gezakt? 

Alle spelers van de U16 en U19 hebben een link ontvangen in hun persoonlijke mailbox betreffende de e-learning. Zoek deze mail terug en klik op de link om een account aan te maken. Kan je de mail niet terugvinden? Ga naar https://hockeyumpire.drillster.net > druk op inloggen rechts boven en vraag daar je wachtwoord aanmet je persoonlijke mailadres.

Is je mailadres niet geregistreerd?

Moest de bovenstaande stap niet werken, mail dan even je gegevens naar secretariaat@hockeytaxandria.be, en dan kijken we zo snel mogelijk wat het probleem zou kunnen zijn.

In het begin van volgend seizoen zullen we alle U14 en nieuwe U16 ook inschrijven voor dit examen.