Beste leden,

Zoals jullie waarschijnlijk reeds weten, zijn ook wij als vzw verplicht jullie op de hoogte te brengen van onze privacyverklaring. In praktijk verandert er volgens ons niet veel, gezien wij hiervoor ook reeds veel zorg droegen voor jullie persoonlijke gegevens. 

Echter hebben we dit allemaal wat beter op papier gezet en hierdoor ons algemeen reglement wat aangepast: u kan het aangepast huishoudelijk reglement hier terugvinden. Door uw lidmaatschap zijn wij gerechtigd u nieuwsbrieven te sturen die het doel van de vereniging aanbelangen (sportief nieuws, praktische info en uitnodigingen voor onze evenementen). Indien u onze nieuwsbrief toch niet meer wenst te ontvangen, dan kan u zich uitschrijven via de link die onderaan onze nieuwsbrief meegestuurd wordt. Daarnaast hebben wij een volledig gegevensregister opgesteld met de bewaartermijnen van uw gegevens, en deze kan u ten alle tijden opvragen ter inzage bij het secretariaat. 

Echter is het voor ons als club zeer belangrijk dat al uw gegevens up to date zijn. Vergeet daarom niet uw gegevens regelmatig na te kijken in uw Twizzit account. Dit kan doormiddel van in te loggen op www.hockeytaxandria.be > mijn Taxa. Heeft u geen login of bent u uw wachtwoord vergeten, dan kan u deze opvragen via de module onder de login. Indien u hierna nog geen mail ontvangt, gelieve dan uw correcte mailadres door te sturen naar secretariaat@hockeytaxandria.be

We danken jullie alvast voor jullie begrip!

Het Taxa bestuur