Heren 1 heeft helaas verloren op Linkebeek. Na een spannende 1e helft stond het 1-0 bij de rust. Na de rust werd het al snel 2-1 dankzij een goal van Matthijs Braet. Taxa werd verplicht om alles of niets te spelen (een gelijkspel was genoeg voor de titel) maar ging helaas uiteindelijk de boot in met 4-1.

Proficiat aan Linkebeek voor hun titel in Nationale 3. Taxa eindigt derde aangezien Embourg hun laatste match nog gewonnen heeft. Gelukkig maken we nog kans om via de barrages een ticket voor Nationale 2 te bemachtigen.

Op zondag 6 mei 15u vindt de heenwedstrijd in de barrages plaats thuis tegen Rasante. De inzet van de barragematchen is hoog, de winnaar stijgt naar nationale 2. Terugwedstrijd vindt plaats op donderdag 10 mei om 15u in Rasante. 

Onze thuisreputatie is enorm sterk dit seizoen, ongeslagen met slechts één gelijkspel. Dit is allemaal dankzij jullie steun, het gehele jaar door! Uiteraard gaan we aanstaande zondag wederom vol voor de overwinning! Jullie vocale steun kunnen we meer dan ooit gebruiken! Zak daarom voor een laatste keer dit seizoen af naar de club met al uw gekende attributen en laat zien dat Taxa thuis hoort in tweede nationale!

Let's do this!

Facebook-event