Het komende weekend (zaterdag het kwartveld, zondag alles) is het weer mogelijk om het veld te reserveren voor individuele trainingen! Reservaties via deze link

Opgepast, aangezien deze trainingen niet in clubverband plaatsvinden, blijft de regel met het gezin of met 2 andere personen gelden! Gelieve deze & alle andere voorwaarden te respecteren.

Beste leden,

Vanaf morgen starten onze langverwachte juni-trainingen! Het definitieve trainingsschema kunnen jullie terugvinden via deze link. Opgepast! We hebben een aantal zaken moeten wijzigen. 

Er zal éénrichtingsverkeer zijn op Taxa, volgens het circulatieplan. Inkom via de parking, uitgang langs het klein veldje (alle spelers zullen verzamelen op het kwartveldje totdat ze opgehaald worden aan de uitgang). Fietsers zullen via het voetpad buiten het domein terug moeten keren naar de fietsenstalling. Laat rugzakken en extra kledij zoveel mogelijk thuis. Alle spullen zullen meegenomen moeten worden op het veld want de kleedkamers zijn niet open.

We rekenen op jullie dat jullie alle regels goed opvolgen. Gelieve deze regels allemaal goed na te lezen (link). Als iedereen alles goed opvolgt, dan kunnen we dit initiatief doorzetten tot aan de zomervakantie!

Veel plezier & tot snel!

Dag allemaal,

Afgelopen week heeft de veiligheidsraad beslist om in beperkte mate teamsporten terug mogelijk te maken vanaf 18 mei. Trainingen in groep zijn enkel toegelaten wanneer de nodige hygiënische en veiligheidsmaatregelingen kunnen worden gegarandeerd. Naast de mededeling van de veiligheidsraad hebben wij ook nog veel strengere & duidelijke richtlijnen ontvangen van de KBHB & de gemeente.

Met deze nieuwe richtlijnen zal het onmogelijk om het reguliere trainingsschema te hervatten. We zullen één hockeytraining van één uur voorzien voor alle jeugdleden tot en met U12. Vanaf de U14 wordt er één hockeytraining en één fysieke training voorzien worden. Dit trainingsschema gaat in vanaf maandag 25 mei tot en met vrijdag 26 juni. Helaas zijn er de week van 18 mei zijn er dus nog geen trainingen voorzien. We begrijpen dat niet iedereen bereid is om deze stap te zetten, en er is dus ook geen verplichting voor deze trainingen, maar gelieve dit wel te communiceren met jullie coach & manager.

Op vrijdag zal het veld beschikbaar zijn voor de volwassen ploegen. Indien gewenst kunnen jullie via je coach en/of trainer afspreken om de trainingen te hervatten. De G-hockey zal de trainingen voorlopig nog niet hervatten.

U kan het volledige trainingsschema terugvinden via deze link. De manager/coaches zal jullie contacteren om jullie deelname te bevestigen. Te veel of te weinig deelnemers zal ervoor zorgen dat we misschien moeten schuiven in het schema. We vragen om jullie deelneming te bevestigen bij jullie coaches ten laatste donderdag 21 mei. Inschrijven kan enkel voor alle sessies van je team.

Voor de trainingen tot en met U12 hebben wij per groep 1 extra begeleider nodig. Uw manager zal een indeling maken van assistentie-ouders tijdens de training. We vragen vriendelijk om deze vrijwillige taak op u te nemen. Als ouder zal u instaan voor de begeleiding van de kinderen op en rond het veld. Zonder deze hulp kunnen wij de trainingen voor deze leeftijdscategorieën niet organiseren.

Naast de groepstrainingen zal het mogelijk blijven om ons veld te reserveren voor individuele trainingen op dagen dat het veld niet in gebruik is. Zo kan u komende week het veld reserveren op donderdag 21 mei & zaterdag 23 mei. Reservaties hiervoor lopen via de website en staan nu ook open (link).

Het blijft uitermate belangrijk om u aan de richtlijnen te houden. Dit voor jullie eigen gezondheid maar ook de gezondheid van andere niet in gevaar te brengen. We hebben alle regels samengevat in een reglement. Dit reglement kan je nalezen via deze link & op onze website.

We hopen dat jullie allemaal terug klaar zullen staan om te komen hockeyen! PlaySafe & 5mAfstand zullen de nieuwe normen worden, maar dat mag de pret niet bederven! Schrijf jullie dus snel in en zo kunnen we het seizoen toch nog in schoonheid afsluiten.

Sportieve groeten,

Dmitri, Pieter, Greet & Guy

Beste leden,

Wij zagen vandaag ook het langverwachte en heugelijke nieuws dat we vanaf 18/05 de groepstrainingen terug mogen opstarten. Zoals eerder gecommuniceerd zullen we de reguliere trainingen niet meer hervatten!

We zijn nu samen met de richtlijnen van de KBHB aan het bekijken of we een alternatief trainingsprogramma kunnen aanbieden vanaf 18/05. De veiligheidsvoorschriften die we doorgekregen hebben zijn niet te onderschatten en we willen uiteraard eerst zeker zijn dat we deze allemaal kunnen invullen. 

We zijn op zoek naar een aantal vrijwilligers die ons mee kunnen helpen met de uitvoering. Zo hebben we bijvoorbeeld nood aan Corona-begeleiders, Sanitair verantwoordelijke, Assistentie-ouders, Terreinverantwoordelijke,... Hulp is hierbij zeker welkom & vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij secretariaat@hockeytaxandria.be.

Ten slotte zijn we ook aan het bekijken of we nevenactiviteiten kunnen opstarten voor de teams. Zo zijn we reeds begonnen met het ter beschikking stellen van het veld voor individuele trainingen en bekijken we met de gemeente Oud-Turnhout of onze teams kunnen helpen bij de verdeling van de mondmaskers. Hierover snel meer info!

We houden jullie op de hoogte, om hopelijk op 18/05 (of indien nodig wat later) meer activiteiten op te starten. 

Sportieve groeten

Dmitri, Pieter, Greet & Guy

UPDATE: Alle slots van 16 mei waren heel snel 'uitverkocht'!! We hebben nu ook slots voor zondag 17 mei opengezet!

Beste leden,

Na een succesvolle test afgelopen zaterdag, stellen wij zaterdag 16 mei & zondag 17 mei onze infrastructuur opnieuw open voor onze leden voor gezins- of individuele trainingen. Er zijn in het totaal 18 + 9 sessies beschikbaar:

  • Zaterdag 9u30-10u30 (3 slots)
  • Zaterdag 11u-12u (3 slots)
  • Zaterdag 12u30-13u30 (3 slots)
  • Zaterdag & Zondag 14u-15u (3 slots)
  • Zaterdag & Zondag 15u30-16u30 (3 slots)
  • Zaterdag & Zondag 17u-18u (3 slots)

 

Voorwaarden & inschrijvingen kan u terugvinden via dit inschrijvingsformulier.

We benadrukken dat deze reservatie bijzondere Corona-voorwaarden bevat. Na onze test hebben we de afstand op het veld uitgebreid tot 5 meter voor de individuele trainingen! Alle vormen van duels zijn niet toegelaten. 

We vertrouwen op jullie voor de invulling van deze regels... Onder de strenge voorwaarden heeft de gemeente ons de toestemming gegeven om te trainen. Respecteer de voorwaarden, want de ordediensten zullen controleren! We hebben slechts 1 kans om het virus te verslaan, gebruik jullie gezond verstand! Play safe!!

Dag allemaal,

Niet geheel onverwacht heeft de regering opnieuw de coronamaatregelingen verlengd. Dit heeft de KBHB & VHL doen beslissen om naast de Belgian League ook alle andere competities stop te zetten. Dit betekent dat er dit seizoen geen hockey meer gespeeld zal worden. Alle trainingen worden dan ook geannuleerd. De club blijft ook afgesloten voor al zijn leden.

Gezondheid gaat voorop en we vermoeden ook dat sportactiviteiten in clubverband nog wel even on hold gezet zullen worden. We hopen dat de overheden snel met duidelijke richtlijnen zullen komen voor de zomer. We bekijken de mogelijkheden voor een aangepast zomerprogramma & de opstart van het seizoen 2020-2021.

Hou jullie allemaal sterk & verlies zeker jullie sportiviteit niet!!

Tot snel!

Beste leden,

We hoeven er geen doekjes rond te winden, maar dankzij het Corona-virus zal ons seizoen er noodgedwongen anders uitzien. Hierbij nogmaals een herinnering van de nodige richtlijnen en beslissingen: 

  • Tot nader order is er geen hockey toegelaten - zowel trainingen als wedstrijden. Er worden geen vervangende activiteiten voorzien...
  • De club blijft gesloten voor alle activiteiten! Toegang is dus verboden!
  • De KBHB bekijkt in samenspraak met de clubs hoe het seizoen verder gezet kan worden... 
  • De paasstage zal geannuleerd worden. Er worden geen vervangende activiteiten voorzien.

Voor ons als club is dit ook overmacht maar we vinden het enorm belangrijk om alle richtlijnen te respecteren! Blijf voldoende sporten, via jullie coaches zijn er loopschema's en bijhorende oefeningen verspreid die jullie kunnen helpen om fit te blijven! 

Hopelijk tot snel!!

Beste leden,

De KBHB heeft ons laten weten dat tot 31 maart alle wedstrijden en trainingen moeten worden opgeschort. Gezien de ontwikkelingen is dit een logische beslissing en naast de wedstrijden zullen dus ook alle trainingen vanaf donderdag 12 maart niet doorgaan. Er worden geen vervangende activiteiten voorzien.

Dat betekent dat de terreinen van de club effectief op slot gaan en er geen hockey activiteiten zullen plaatsvinden, tot nader bericht door de club. We vragen jullie om deze 'treurige' boodschap te respecteren. We hopen als bestuur dat iedereen gespaard blijft van de gevolgen van het virus. 

Sportieve groeten,

Dmitri, Pieter, Greet & Guy

Recent news
Instapmomenten seizoen 2020-2021
28/06/2020
Zomer initiaties
28/06/2020
Interesse in hockey?
28/06/2020
Uitnodiging zomerstage 2020
19/06/2020
Trainingsschema Juni-trainingen 2020
14/06/2020
Events
Hoofdsponsor

Zoeken
Wedstrijden van de maand
  July 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Volg ons op Facebook

Hockey Club Taxandria VZW    |    De Hoogt 10   |   2360 Oud-Turnhout   |   secretariaat@hockeytaxandria.be

 

© 2019, website powered by Twizzit.com