Op vrijdag 20 vinden de laatste reguliere veldtrainingen plaats. Hieronder kan je een overzicht vinden per categorie...

 


Start to hockey & U7 t.e.m. U12: 

  • Laatste reguliere trainingen vinden plaats op vrijdag 20/11. De examens komen eraan voor onze trainers en het is helaas niet mogelijk om langer trainingen te voorzien. 
  • Coaches en managers kunnen op eigen initiatief verzoek indienen bij de TC (sportief@hockeytaxandria.be) om alsnog door te trainen. Als dit het geval is, worden jullie gecontacteerd door jullie coach/manager
  • Afhankelijk van de competitiestart & het weer zullen wij zo snel mogelijk na nieuwjaar de reguliere trainingen terug opstarten. De herstart van de competitie (heenronde) staat momenteel gepland op zaterdag 9 januari. 

Vanaf U14:

  • Helaas liggen deze trainingen al sinds mid-oktober stil en is er nog geen verbetering in het vooruitzicht. Vanaf het moment dat er versoepeld wordt, zullen wij een aangepast trainingsplan opmaken. We hebben nog reservaties beschikbaar in de sporthal tijdens de kerstvakantie en in januari, dus een aangepast indoorprogramma hoort ook tot de mogelijkheden moest het weer outdoor-hockey niet toelaten. 
  • De herstart van de competitie staat momenteel ook nog gepland op 9-10 januari voor de jeugd/heren2-3 en voor heren 1 & dames 1 op 17 januari.
  • De reservaties van het veld voor individuele trainingen blijft beschikbaar (iedere zaterdag). Meer info kan je hiervoor telkens terugvinden op de website. 

We hopen dat we jullie hiermee voldoende geïnformeerd hebben. Ondanks de moeilijke situatie blijven we positief ingesteld. We zijn ervan overtuigd dat we jullie dit seizoen evenveel hockey gaan kunnen geven als een normaal seizoen, echter wel binnen een aangepast timeframe. De winterstop zal ingekort worden en we hopen terug trainingen in te plannen eens mogelijk. 

We wensen jullie veel succes met de examens & hopen dat jullie vooral gezond mogen blijven!

De Technische Commissie