Meer info via lees meer, inschrijven via deze link


ZOMERHOCKEYSTAGE H.C. TAXANDRIA 2020

We mogen weer…….en wat is er toffer dan het nieuwe hockeyseizoen met de jaarlijkse TAXA-zomerstage te beginnen??!!

Door de corona-crisis en de beslissing van de NVR om de zomersportkampen voor 2020 toe te laten, zijn er een aantal maatregelen waardoor wij de TAXA-zomerstage hebben moeten aanpassen:

1. Bubbels

We moeten met bubbels werken en zijn dus genoodzaakt om dit jaar de stage in 2 weken te splitsen:

 • WEEK 1: maandag 17 augustus t/m vrijdag 21 augustus
  • U14 t/m U19 Boys en Girls
  • Tijd: 12.30u – 17.00u
  • Kosten: €110,--

 

 • WEEK 2: maandag 24 augustus t/m vrijdag 28 augustus
  • 5 jaar t/m U12 Boys en Girls
  • Tijd: 09.30u – 16.00u
  • Kosten: €110,--

Al naar gelang het aantal inschrijvingen voor beide weken zal er eventueel met 2 bubbels per week gewerkt gaan worden. 

In een ‘contactbubbel’ mogen maximaal 50 personen zitten, trainers inbegrepen.

We zien ons dus verplicht om het aantal deelnemers voor WEEK 1 tot max. 80 inschrijvingen te beperken (ook i.v.m. beperkte ruimte op de velden)  en in WEEK 2 beperken we de inschrijvingen tot max. 85 inschrijvingen. Iedereen die wil hockeyen, mag zich inschrijven: leden, beginners en leden van andere clubs.

In geval van overboeking, zullen we spijtig genoeg de « first come first serve » regel toepassen en zal met een wachtlijst gewerkt worden. We danken jullie alvast voor jullie begrip.

 2. Sociale/sportieve afstand en hygiëne

Tijdens de stageweek zal er binnen een bubbel GEEN sociale- of sportieve afstand meer zijn! Dit betekent trainingen en matchkes als van ouds en dus een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen!

Tussen de bubbels in dezelfde stageweek zal er nog WEL sociale afstand zijn. De bubbels zullen duidelijk gescheiden worden door fysieke barrières en looproutes. Ook zal er aandacht besteed worden aan de (hand-)hygiëne. 

In de laatste informatie-mail, die je in de week jouw stageweek zal ontvangen, zal je uitgebreid geïnformeerd worden over alle verplichte maatregelen die op dat moment (nog) van toepassing zijn, aanbevelingen en andere stage-zaken. Het is belangrijk alle informatie grondig te lezen en dit met je kind(eren) te delen zodat de stages zo veilig mogelijk kunnen verlopen.

Ook zal er dan gevraagd worden om een medisch fiche in te vullen. Deze medisch fiche is verplicht en zal afgedrukt meegebracht moeten worden bij de start van de stage. Zonder medische fiche is het niet toegelaten om deel te nemen aan een sportkamp.

Inschrijven via deze link

We kijken er naar uit om jullie in augustus te mogen ontvangen, 

Het TAXA-stageteam