Best lid van Hockeyclub Taxandria, oud-lid, ouder of supporter,

Hopelijk heb je al gehoord van de TAXA 3.0 plannen van Hockeyclub Taxandria om het bestaande zandkunstgrasveld te vervangen door een waterkunstgrasveld, de uitbreiding met een kwart waterkunstgrasveld voor trainingen en matches van de jongste jeugd en aanpassing aan infrastructuur en het clubhuis. Een veelomvattend plan dat de verdere groei van de club mogelijk maakt en waarover we in maart een toelichting hebben gegeven op de club en waarover je meer informatie in het clubhuis kunt vinden, maar natuurlijk vertellen we je er graag wat meer over!

Als onderdeel van het plan is vorige week de gemeenteraad van Oud-Turnhout in de raadsvergadering akkoord gegaan met de aanleg van het waterveld en heeft zij een garantstelling goedgekeurd voor € 300.000 van de totale investering (circa € 670.000). Een mooi bericht waarmee we de besprekingen met de bank over de financiering van de plannen kunnen voortzetten en aan een eerste voorwaarde hebben voldaan. Een tweede voorwaarde voor de bank was een eigen inbreng van de club van circa € 125.000 waarmee we het commitment van de club en de betrokkenheid van de eigen leden kan worden aangetoond.

Helaas is de club niet zo vermogend dat we dit bedrag direct beschikbaar hebben en dus zijn we op zoek gegaan naar een manier om dat geld toch bij elkaar te krijgen. Daarom hebben we besloten een Lotenlening voor het TAXA 3.0 plan uit te schrijven waaraan iedereen kan meedoen. Al vanaf een bedrag van € 50 kan je de club ondersteunen met een lening om de financiering van de nieuwe velden en de accommodatie vorm te geven. De Lotenlening wordt in principe binnen een periode van 10 jaar terugbetaald en ieder jaar worden een aantal loten getrokken die met rente worden terugbetaald, maar meer informatie vindt je in de bijgevoegde bestanden.


Nu is concreet de vraag of jij mee doet ?

Als je de Hockeyclub een warm hart toedraagt, de voorgestelde vorm van ondersteuning je aanspreekt en je een bedrag beschikbaar hebt dat je tijdelijk kunt missen en graag aan Hockeyclub Taxandria uitleent dan nodigen we je graag uit om deel te nemen aan de Lotenlening. Via onderstaande links kan u meer informatie vinden over de lotenlening. Hierbij is tevens reeds een elektronisch inschrijvingsformulier om jullie interesse uit te drukken. Later zal deze elektronische versie geofficialiseerd worden.

Meer informatie: Flyer, FAQ en Inschrijvingsformulier

 

Mochten jullie naar aanleiding hiervan nog vragen hebben dan kunnen jullie die natuurlijk altijd stellen per email of aan een van de bestuursleden.

met vriendelijke groeten,

namens het TAXA 3.0 team

 

Hans Uiterwijk, Alain Cannaerts, Greet Bartelen, Wouter Spiekerman, Pieter Verleye, Peter Bossers & Dmitri Kiefer

Mailadres: Taxa3.0@hockeytaxandria.be